Vánoční dárkový koš MEDOVÉ VÁNOCE

FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ 
Baleno do hranaté krabice s víkem + stuha 


Medovina, Bůčková paštika, Škvarková paštika, Ovocnný čaj, Jablbka s jablkovicí, Karamelky, Perníčky, Horká čokoláda 

1 599,-

Vánoční dárkový koš MEDOVÉ VÁNOCE obsahuje:

Bůčková paštika (190g)

Tato chutná paštika vás překvapí svým vysokým obsahem libového, šťavnatého masa. Po ochutnání si vzpomenete, jak tato paštika chutnala za starých časů. Je kombinací pouze masa, zeleniny a koření.

Horká bílá čokoláda Almar (30g)

Bílá horká čokoláda sáček pro přípravu jednoho šálku vynikající husté čokolády tradiční italská receptura Složení: cukr, sušené nízkotučné mléko, kakaové máslo, kukuřičný škrob, aroma, emulgátor: sojový lecitin, barvivo: beta-karoten. Neobsahuje: lepepek Příprava: nasypte obsah jednoho sáčkudo rendlíkus 100-120 mlmléka. Za stálého míchání přiveďte k varu, dokud čokoláda nezhoustne (pozor na připálení).

Hranatá krabice přírodní (26x27x16,5cm)

Krabice od českého výrobce KAZETO je vyrobena z lepenky (z recyklovaného papíru). Povrch je upraven potištěným papírem. Čištění a údržbu provádějte pouze čistým suchým hadříkem.

Jablka s jablkovicí (180g)

Medová chuťovka se sušenými jablky s jablkovicí. Použití: výrobky jsou určeny k přímé konzumaci nebo při kuchyňské úpravě, hlavně na zmrzlinové poháry, palačinky, nákypy apod. Složení: včelí med, sušená jablka, ovesný sirup, alkohol.

Karamelky (105g)

Karamel je potravina světle až tmavě oranžové barvy a nasládlé chuti, jež vzniká karamelizací cukru. Karamel bývá používán k dochucování bonbonů. Je běžně používán jako potravinářské barvivo (pod E kódem E150) i v ostatních potravinářských výrobcích (piškoty, sušenky, omáčky…). Karamel se z cukru vyrábí zahřátím na asi 170 °C (konkrétní teplota závisí na druhu cukru). Během tání, ke kterému dochází u krystalů cukru, když se jejich teplota přibližuje této teplotě, se molekuly cukru rozkládají na jiné, nestálé sloučeniny, které pak dávají karamelu charakteristickou barvu a chuť.

Ovocný čaj Košíček plný radosti (50g)

Směs sušeného ovoce pro lahodnou chuť a vůni ovocného čaje v dárkovém balení od českého výrobce Antonína Škody.

Detail
Perníčky v čokoládě (100g)

Perník je sladké pečivo tmavě hnědé barvy, jehož původní receptura se skládala z medu, mouky a pepře. Právě pepř dal vzniknout názvu perník, původně peprník. Postupně se recepty začaly upravovat, nyní je těsto často tvořeno směsí pšeničné a žitné mouky, mléka, vajec, karamelizovaného cukru a medu. Těsto je kořeněno skořicí a zázvorem, občas také hřebíčkem, kardamomem, muškátovým oříškem, anýzem a levandulí. Po smíchání by se těsto mělo nechat odležet, aby mohlo zfermentovat. Při průmyslové výrobě se tato doba pohybuje kolem několika týdnů, těsto na domácí vánoční perníčky by se mělo připravovat měsíc dopředu. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Škodova medovina různé druhy (250ml)

Oblíbená česká medovina, která působí blahodárně na lidský organismus .Medovina je vyrobena fermentací za studena z květových medů podle tradičních receptur. Do medoviny není přidáván líh, cukr ani barviva.

Škvarková pomazánka (180g)

Není škvarková jako škvarková. Někdo má oblíbenu přírodní verzi – jen mleté škvarky se sádlem, česnekem a solí, druhý si dopřeje i něco navíc. Právě druhé skupině určitě přijde vhod naše škvarková pomazánka, chuťově výraznější. Přesně taková, jak ji vyrábí děda Štefan Čongrády - hořčice, cibule, česnek a kapie. Užijte si tuto kombinaci v naší škvarkové pomazánce.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..