• Český dárkový koš DELUXE

Český dárkový koš DELUXE

FOTO JE POUZE ILUSTRANÍ
Baleno do bronzové krabice s víkem + stuha


Rosé víno, Červené víno, Jelení paštika, Feferonová pasta, Kachní paštika, Křen, Králičí paštika, Hořčice, Ovocný čaj, Ovoce v čokoládě, Oříšky v čokoládě, Želé bonbóny, Rybíz v čokoládě, Čokoláda 

2 799,-

Český dárkový koš DELUXE obsahuje:

Belgická čokoláda - různé druhy (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s kokosem, zabalená v krásném obalu.

Bronzová krabice - metalový odlesk

Rozměry: 49 x 30 x 15 cm

Černý rybíz lyofilizovaný v bílé čokoládě (100g)

Černý rybíz lyofilizovaný v bílé čokoládě s jogurtovou příchutí. Vyvážená kompozice chutí.

Feferonová pasta s chilli (190g)

Feferonová pasta s chilli může sloužit hlavně do omáček, těstovin, polévek, na pizzu, ale i do různých marinád.

Detail
Frankovka rosé Touha Hrabal (750ml)

Frankovka - polosuché Fermentace v nerezových tancích Svěží víno s atraktivním aroma svěžích červených plodů jako třešně, maliny nebo červený meloun a velmi příjemnou dochutí. Vychlazené jako osvěžující aperitiv, letní saláty, ovocné dezerty

Hořčice Kremžská (200g)

Krems an der Donau je páté největší město v Dolních Rakousích a česky se jmenuje Kremže. Nabízí se, že kremžská hořčice se svou typicky pikantní chutí opravdu poprvé spatřila světlo světa v Kremži. A opravdu! Dnes už se v Kremži kremžská hořčice (Kremser Senf) nevyrábí a výroba přešla do jiných měst, například do Vídně. Na rozdíl od české kremžské není zjemňována octem, ale vínem

Jelení paštika se sušenými švestkami (150g)

V této chutné paštice se potkává kvalitní zvěřina ze šumavských lesů a sušené švestky macerované v červeném víně odrůdy Rulandské modré. Vysoký obsah jeleního masa dělá z této paštiky kvalitní delikatesu. Sušené švestky dodávají paštice jemně nasládlou chuť, díky čemuž se dobře kombinuje se sýry a uzeninami.

Králičí paštika s tymiánem (150g)

Králík s tymiánem opilý Ryzlinkem rýnským. I takto bychom mohli popsat králičí paštiku, v níž se spojuje práce moravských vinařů a českých farmářů. Králičí maso je výborná a zdravá surovina, která dnes na našich stolech bohužel chybí. I tohle je cesta, jak navrátit králičí maso zpátky do denního jídelníčku.

Křen pálivý (210g)

Křen pálivý labužníci doporučují k tvrdým sýrům, rybám a dalším kulinářským pokrmům.

Detail
Oříšky v čokoládě mix (100g)

Mix oříšků v mléčné a bílé čokoládě a malinami.

Ovoce v čokoládě (100g)

Jako ovoce se označují zpravidla sladké jedlé plody, plodenství nebo semena převážně víceletých semenných rostlin, nejčastěji dřevin. Z biologického hlediska je ovocným druhem (alespoň částečně) jedlá rostlina s plodem nad zemí. V praxi se však tento termín používá spíše k označení sladkých dužinatých plodů užitkových stromů, keřů, ale i lesního ovoce. Věda, která se zabývá posuzováním jednotlivých odrůd ovoce, se nazývá pomologie, podle starořímské bohyně ovoce či ovocnářství Pomony, jinak chápané jako personifikace ovoce. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Ovocný čaj Košíček plný radosti (50g)

Směs sušeného ovoce pro lahodnou chuť a vůni ovocného čaje v dárkovém balení od českého výrobce Antonína Škody.

Detail
Trhaná kachna (150g)

To nejlepší z kachny. Konfitovaná kachna provoněná majoránkou, dochucená solí a pepřem. Tuto delikatesu doporučujeme s čerstvou bagetou a vínem. Ochutnejte, a věříme, že se tento výrobek stane nezbytnou součástí vašeho jídelníčku.

Želé bonbony maliny a ostružiny (100g)

Želé bonbóny s malinovou a ostružinovou příchutí a s posypem.

Zweigeltrebe Touha Hrabal (750ml)

Zweigeltrebe - suché Fermentace v nerezových tancích Typický projev odrůdy, který zde vyzvedává svěží ovocitost. Zvláště zaujme projev červeného ovoce jako červený rybíz a vyzrálé višně, které jsou v dochuti doprovázeny nasládlými taniny. Víno vhodné k sýru brie, hermelínu, vepřovému a telecímu masu.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..