Český dárkový koš EXCLUSIVE

FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ
Baleno do středního koše s víkem + stuha


Bílé víno, Medovina, Játrová paštika, Med, Bůčková paštika, Cibulky, Škvarková paštika, Feferonky, Šípkový džem, Bonboniéra, Ovoce v čokoládě, Čokoláda 

2 099,-

Český dárkový koš EXCLUSIVE obsahuje:

Belgická čokoláda - různé druhy (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s kokosem, zabalená v krásném obalu.

Bonboniéra pralinky a lanýžky z Belgické čokolády (40g)

Belgické pralinky mají pověst po celém světě. Jsou to malé čokoládové skvosty, které přitahují nejenom svojí výjimečnou chutí, ale i krásným dekorativním vzhledem.

Bůčková paštika (190g)

Tato chutná paštika vás překvapí svým vysokým obsahem libového, šťavnatého masa. Po ochutnání si vzpomenete, jak tato paštika chutnala za starých časů. Je kombinací pouze masa, zeleniny a koření.

Dárkový koš s víkem střední

Koš je vyroben z lepeného proutí s pevnou konstrukcí, látkovou výplní a uzavíratelným víkem. Rozměr koše je 48 x 30 x 17 cm. Stuhu si můžete zvolit v libovolných barvách. Preferovanou barvu stuhy zadávejte do poznámky v objednávce.

Feferony silně pálivé (200g)

Feferony silně pálivé jsou ideální pro milovníky pikantního a ostrého pochutnání. Skvěle se hodí jako obloha i jako doplněk do salátů.

Detail
Játrová paštika se sušenými švestkami (160g)

Zavzpomínejte na své dětství a klasickou zabijačkovou paštiku, kterou připravovali vaši prarodiče. Kromě jater a slaniny v ní ochutnáte čerstvě opraženou cibuli, sušené švestky, muškátový oříšek a trošku majoránky. Čerstvě namletý pepř přidává na intenzivní chuti této klasiky mezi paštikami. Paštika neobsahuje žádný lepek, takže je vhodná i pro celiaky.

Med lesní květový (420g)

Med je díky obsahu jednoduchých cukrů snadno stravitelný a skvěle poslouží jako rychlý zdroj energie. Medy jsou oblíbené pro svoji charakteristickou, velmi lahodnou vůni a chuť.

Muškát moravský Touha Hrabal (750ml)

Muškát moravský - polosladké Fermentace v nerezových tancích Vyvážená kompozice výrazného aroma, lehkosti, kořenitosti a nasládlosti. Vůně se postupně vyvíjí od muškátových tónů až k bezovému sirupu. Víno je vynikající ke kozím sýrům a sladkým lahůdkám. Stříbrná medaile Vinum Juvenale 2019

Ovoce v čokoládě (100g)

Jako ovoce se označují zpravidla sladké jedlé plody, plodenství nebo semena převážně víceletých semenných rostlin, nejčastěji dřevin. Z biologického hlediska je ovocným druhem (alespoň částečně) jedlá rostlina s plodem nad zemí. V praxi se však tento termín používá spíše k označení sladkých dužinatých plodů užitkových stromů, keřů, ale i lesního ovoce. Věda, která se zabývá posuzováním jednotlivých odrůd ovoce, se nazývá pomologie, podle starořímské bohyně ovoce či ovocnářství Pomony, jinak chápané jako personifikace ovoce. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Šípek džem (200g)

Šípkový džem se používal na mazání na chleba, k lepení vánočního cukroví a samozřejmě na výrobu šípkové omáčky. Je to výborný doplněk k sýrům, především k čerstvému kozímu sýru.

Škodova medovina různé druhy (250ml)

Oblíbená česká medovina, která působí blahodárně na lidský organismus .Medovina je vyrobena fermentací za studena z květových medů podle tradičních receptur. Do medoviny není přidáván líh, cukr ani barviva.

Škvarková pomazánka (180g)

Není škvarková jako škvarková. Někdo má oblíbenu přírodní verzi – jen mleté škvarky se sádlem, česnekem a solí, druhý si dopřeje i něco navíc. Právě druhé skupině určitě přijde vhod naše škvarková pomazánka, chuťově výraznější. Přesně taková, jak ji vyrábí děda Štefan Čongrády - hořčice, cibule, česnek a kapie. Užijte si tuto kombinaci v naší škvarkové pomazánce.

Stříbrné cibulky (180g)

Cibulky ve sladkokyselém kořeněném nálevu jsou oblíbenou přílohou k jídlu, chuťovkou nebo surovinou k výrobě dalších pochoutek.

Detail
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..