FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ
Baleno do kloboukové krabice s víkem + stuha
Jablkovice, Jablka, Kuřecí paštika, Paštika s husími játry, Chutney, Hořčice, Čokoláda, Kandované ovoce
Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s kokosem, zabalená v krásném obalu.
Chutney z červené cibule je výborné jako doplněk studených nářezů a sýrů. Dá se použít jako základ do vývaru.
DetailKrems an der Donau je páté největší město v Dolních Rakousích a česky se jmenuje Kremže. Nabízí se, že kremžská hořčice se svou typicky pikantní chutí opravdu poprvé spatřila světlo světa v Kremži. A opravdu! Dnes už se v Kremži kremžská hořčice (Kremser Senf) nevyrábí a výroba přešla do jiných měst, například do Vídně. Na rozdíl od české kremžské není zjemňována octem, ale vínem
Medová chuťovka se sušenými jablky s jablkovicí. Použití: výrobky jsou určeny k přímé konzumaci nebo při kuchyňské úpravě, hlavně na zmrzlinové poháry, palačinky, nákypy apod. Složení: včelí med, sušená jablka, ovesný sirup, alkohol.
Ta nejjemnější paštika z celého portfolia Čongrády produktů v sobě spojuje chuť farmářských kuřecích jater z Farmy Štěpánovsko, smetanového másla, kachního sádla, tymiánu a bylinkového destilátu. Tak jednoduchá a přitom tak chutná paštika.
Kandované ovoce je ovoce napuštěné cukrem. Tato úprava slouží ke konzervaci a děje se tak, že se povařené ovoce nechá několik dní máčet v cukernatém roztoku, který se postupně zahušťuje dalším cukrem, takže se koncentrace cukru v roztoku pohybuje od asi 30 do konečných 70–75 %. Celý proces trvá 6 až 10 dní podle druhu ovoce. Postupně se snižuje podíl vody v ovoci, což vytváří nepříznivé podmínky pro běžné mikroorganismy a kandované ovoce se tak při správném skladování nekazí. Kandované ovoce obsahuje vysoký podíl přidaného cukru a je proto velmi kalorické. Během kandování také ztrácí podstatnou část nutričních složek, takže konečný výsledek už v podstatě není konzervovaným ovocem, ale spíše cukrovinkou.
Kulatá krabice od českého výrobce KAZETO v provedení top kvality je vyrobena z lepenky (z recyklovaného papíru). Povrch je upraven potištěným papírem. Čištění a údržbu provádějte pouze čistým suchým hadříkem.
Lžínská Jablkovice je harmonicky vyvážený destilát, který dostává svou jedinečnou jemnou chuť díky sladkým jablkům z Jižních Čech. Její dokonalé a jemné aroma je čitelné už z prvního doušku. Tento klenot je obohacen kapkou karamelu, který jí dodá nejen nádhernou zlatavou barvu, ale navíc výrazně zjemní její chuť a dá vyniknout skvostnému ovocnému aroma. Proto je velice oblíben především u žen
Neobvyklá kombinace koření, bylinek a brandy společně s husími játry vytváří paštiku v jemných exotických tónech. Paštika má jemnou chuť. Naší snahou je, co nejvíce podtrhnout chuť samotných husích jater. Právě díky sečuánskému pepři, který se velice dobře kombinuje s drůbeží, se nám to daří. Přesvědčte se. Paštika neobsahuje žádný lepek, takže je vhodná pro celiaky.