FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ
Baleno do kloboukové krabice s víkem + stuha
Červené víno, Jahodový džem, Terina, Cibule, Želé bonbóny, Rybíz v čokoládě, Čokoládové bonbony, Čokoláda
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 % (zde máme obsah ovoce složky 100%). Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Tradiční venkovská terina BOUCHERON je vyrobena z vepřového masa bez barviv a konzervačních látek.
DetailČerný rybíz lyofilizovaný v bílé čokoládě s jogurtovou příchutí. Vyvážená kompozice chutí.
Čokoláda s přídavkem kondenzovaného nebo sušeného mléka. Evropské normy specifikují minimálně 25 % kakaové sušiny. S barevným povrchem.
Základní červené víno z jižní Francie v poloviční lahvi.Harmonické s vůní tmavého bobulového ovoce, doplněné o sladké koření a v chuti podpořené taniny a lehkou pepřovou pikantností.
Vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem a doplněná srdíčkovým posypem.
Kulatá krabice od českého výrobce KAZETO v provedení top kvality je vyrobena z lepenky (z recyklovaného papíru). Povrch je upraven potištěným papírem. Čištění a údržbu provádějte pouze čistým suchým hadříkem.
Cibulky ve sladkokyselém kořeněném nálevu jsou oblíbenou přílohou k jídlu, chuťovkou nebo surovinou k výrobě dalších pochoutek.
DetailŽelé bonbóny s malinovou a ostružinovou příchutí a s posypem.