Dárkový koš pro ženy EXCLUSIVE

FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ
Baleno do středního koše s víkem + stuha


Růžové víno, Červené víno, Bůčková paštika s chilli, Husí paštika, Brusinky, Feferonky, Jahodová marmeláda, Datlenky, Ovoce v čokoládě, Čokoláda, Čokoládové bonbóny, Fuet fík, Fuet natur, Manzer 

2 399,-

Dárkový koš pro ženy EXCLUSIVE obsahuje:

Belgická čokoláda - různé druhy (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s kokosem, zabalená v krásném obalu.

Brusinky (200g)

Brusinka (Vaccinium vitis-idaea L.) je rostlina z čeledi vřesovcovitých. Plodem této rostliny je brusinka, která dala jméno celé rostlině. Jako další brusnice roste v kyselých, na minerály chudých půdách, konkrétně na svazích kopců a hor jehličnatých lesů, na vřesovištích i rašeliništích v mírném pásu severní polokoule. Vysoké procento živin a antioxidantů řadí brusinku mezi tzv.super foods. Jsou bohaté na vitamíny, minerály a blahodárně působí na imunitní systém

Bůčková paštika s chilli (160g)

Tato chutná paštika vás překvapí svým vysokým obsahem libového, šťavnatého masa. Po ochutnání si vzpomenete, jak tato paštika chutnala za starých časů. Je kombinací pouze masa, zeleniny a koření. Paštika neobsahuje lepek, takže je vhodná pro celiak

Čokoládová barevná srdíčka (100g)

Čokoláda s přídavkem kondenzovaného nebo sušeného mléka. Evropské normy specifikují minimálně 25 % kakaové sušiny. S barevným povrchem.

Dárkový koš s víkem střední

Koš je vyroben z lepeného proutí s pevnou konstrukcí, látkovou výplní a uzavíratelným víkem. Rozměr koše je 48 x 30 x 17 cm. Stuhu si můžete zvolit v libovolných barvách. Preferovanou barvu stuhy zadávejte do poznámky v objednávce.

Datlenky veganské (90g)

Datlenky jsou české ručně vyráběné pralinky z datlí, kokosu a hořké čokolády. Mezi dalšími surovinami, které datlenky obsahují dle zvolené příchutě, naleznete pravou vanilku, fairtrade kávu, sušenou mochyni nebo jahodu. Je to jednoduše zdravá dobrota, kterou si zamilujete na první sousto.

Feferony silně pálivé (200g)

Feferony silně pálivé jsou ideální pro milovníky pikantního a ostrého pochutnání. Skvěle se hodí jako obloha i jako doplněk do salátů.

Detail
Frankovka rosé Touha Hrabal (750ml)

Frankovka - polosuché Fermentace v nerezových tancích Svěží víno s atraktivním aroma svěžích červených plodů jako třešně, maliny nebo červený meloun a velmi příjemnou dochutí. Vychlazené jako osvěžující aperitiv, letní saláty, ovocné dezerty

Jahodový džem Helios (330g)

Výběrový jahodový džem ze španělských jahod.

Manzer (cca 125g)

Španělský sýr. Sýr původem z oblasti La Mancha. Vyrábí se dle tradičních receptur a je charakteristický svým přírodním vzhledem.

Detail
Mini fuet natur (80g)

Salam Fuet je velice oblíbený tenký salám z Katalánska na východě Španělska. Tradičně nejoblíbenější je v oblasti Osona, kde má svůj speciální název – fuet de Vic podle hlavního města tohoto regionu,Vicu. Názvem fuet se označují podobné tenké salámy s povrchovou bílou plísní.

Mini Fuet s fíky (80g)

Salam Fuet je velice oblíbený tenký salám z Katalánska na východě Španělska. Tradičně nejoblíbenější je v oblasti Osona, kde má svůj speciální název – fuet de Vic podle hlavního města tohoto regionu,Vicu. Názvem fuet se označují podobné tenké salámy s povrchovou bílou plísní.

Ovoce v čokoládě (100g)

Jako ovoce se označují zpravidla sladké jedlé plody, plodenství nebo semena převážně víceletých semenných rostlin, nejčastěji dřevin. Z biologického hlediska je ovocným druhem (alespoň částečně) jedlá rostlina s plodem nad zemí. V praxi se však tento termín používá spíše k označení sladkých dužinatých plodů užitkových stromů, keřů, ale i lesního ovoce. Věda, která se zabývá posuzováním jednotlivých odrůd ovoce, se nazývá pomologie, podle starořímské bohyně ovoce či ovocnářství Pomony, jinak chápané jako personifikace ovoce. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Paštika husí (170g)

Neobvyklá kombinace koření, bylinek a brandy společně s husími játry vytváří paštiku v jemných exotických tónech. Paštika má jemnou chuť. Naší snahou je, co nejvíce podtrhnout chuť samotných husích jater. Právě díky sečuánskému pepři, který se velice dobře kombinuje s drůbeží, se nám to daří. Přesvědčte se. Paštika neobsahuje žádný lepek, takže je vhodná pro celiaky.

Želé bonbony maliny a ostružiny (100g)

Želé bonbóny s malinovou a ostružinovou příchutí a s posypem.

Zweigeltrebe Touha Hrabal (750ml)

Zweigeltrebe - suché Fermentace v nerezových tancích Typický projev odrůdy, který zde vyzvedává svěží ovocitost. Zvláště zaujme projev červeného ovoce jako červený rybíz a vyzrálé višně, které jsou v dochuti doprovázeny nasládlými taniny. Víno vhodné k sýru brie, hermelínu, vepřovému a telecímu masu.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..