Čokoládový koš EXCELLENT

FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ 
Baleno do kloboukové krabice s víkem + stuha 


Bílá čokoláda, Hořká čokoláda, Karamelová čokoláda, Mléčná čokoláda, Lyofilizované ovoce, Mandle v cukru se skořicí, Ovoce v čokoládě, Rybíz v čokoládě, Oříšky v čokoládě, Karamelky, Horká čokoláda 

2 999,-

Čokoládový koš EXCELLENT obsahuje:

Bílá čokoláda (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád, zabalená v krásném obalu.

Bílá čokoláda s fialkou (100g)

Bílá čokoláda je cukrovinka založená na kakaovém másle, mléce a cukru, obvykle s příchutí vanilky nebo s mléčnou příchutí. Čokoláda je obohacena o fialku Obsahuje mléčný základ, cukr, lecitin a příchuť. Kakaové máslo je ingredience používaná do jiných druhů čokolád, které jej obsahují v pevném skupenství při pokojové teplotě, přičemž v ústech se začne rychle rozpouštět. V bílé čokoládě je většinou použito 15% kakaového másla a třtinový cukr. Bílá čokoláda má stejnou konzistenci jako mléčná čokoláda s tím rozdílem, že mléčná má obvykle hnědou barvu a 35% kakaového másla.

Bílá čokoláda s kokosem (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s kokosem, zabalená v krásném obalu.

Bílá čokoláda s malinou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Malinami, zabalená v krásném obalu.

Bílá čokoláda s růžovým pepřem a jahodami (100g)

Bílá čokoláda je cukrovinka založená na kakaovém másle, mléce a cukru, obvykle s příchutí vanilky nebo s mléčnou příchutí obohacená růžovým pepřem a jahodou. Obsahuje mléčný základ, cukr, lecitin a příchutě. Kakaové máslo je ingredience používaná do jiných druhů čokolád, které jej obsahují v pevném skupenství při pokojové teplotě, přičemž v ústech se začne rychle rozpouštět. V bílé čokoládě je většinou použito 15% kakaového másla a třtinový cukr. Bílá čokoláda má stejnou konzistenci jako mléčná čokoláda s tím rozdílem, že mléčná má obvykle hnědou barvu a 35% kakaového másla

Černý rybíz lyofilizovaný v bílé čokoládě (100g)

Černý rybíz lyofilizovaný v bílé čokoládě s jogurtovou příchutí. Vyvážená kompozice chutí.

Horká bílá čokoláda Almar (30g)

Bílá horká čokoláda sáček pro přípravu jednoho šálku vynikající husté čokolády tradiční italská receptura Složení: cukr, sušené nízkotučné mléko, kakaové máslo, kukuřičný škrob, aroma, emulgátor: sojový lecitin, barvivo: beta-karoten. Neobsahuje: lepepek Příprava: nasypte obsah jednoho sáčkudo rendlíkus 100-120 mlmléka. Za stálého míchání přiveďte k varu, dokud čokoláda nezhoustne (pozor na připálení).

Hořká čokoláda (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád, zabalená v krásném obalu.

Horká čokoláda Almar (30g)

Classic - pravá italská horká čokoláda. sáček pro přípravu jednoho šálku vynikající husté čokolády tradiční italská receptura Složení: cukr, kakaový prášek (26 %), kukuřičný škrob, vanilin, přírodní aroma. Neobsahuje: lepepek Příprava: nasypte obsah jednoho sáčkudo rendlíkus 100-120 mlmléka. Za stálého míchání přiveďte k varu, dokud čokoláda nezhoustne (pozor na připálení).

Hořká čokoláda s chilli (100g)

Čokoláda co překvapí chutí, vzhledem a vůní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Chilli solí a pepřem.

Hořká čokoláda s jahodou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s jahodami, zabalená v krásném obalu.

Hořká čokoláda s ostružinami (100g)

Hořká čokoláda je plná látek, které kladně působí na lidské zdraví. Vyrábí se z kakaových bobů, které patří mezi nejvýznamnější zdroj antioxidantů na světě. Navíc i klinické studie potvrzují, že hořká čokoláda může mít velmi dobré účinky na zdraví lidí a například snížit riziko vzniku onemocnění srdce. Hořká čokoláda obohacená o jahody a levanduli.

Karamelky (102g)

Karamel je potravina světle až tmavě oranžové barvy a nasládlé chuti, jež vzniká karamelizací cukru. Karamel bývá používán k dochucování bonbonů. Je běžně používán jako potravinářské barvivo (pod E kódem E150) i v ostatních potravinářských výrobcích (piškoty, sušenky, omáčky…). Karamel se z cukru vyrábí zahřátím na asi 170 °C (konkrétní teplota závisí na druhu cukru). Během tání, ke kterému dochází u krystalů cukru, když se jejich teplota přibližuje této teplotě, se molekuly cukru rozkládají na jiné, nestálé sloučeniny, které pak dávají karamelu charakteristickou barvu a chuť.

Karamelová čokoláda pro zamilované (100g)

Vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem a doplněná srdíčkovým posypem.

Karamelová čokoláda se švestkami (100g)

Vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem a švestkami.

Karamelová čokoláda s mandlemi (100g)

Karamelová čokoláda s mandlemi - vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem. Výborná na čokoládové fondue. Při použití do čokoládové fontány přidejte kakaové máslo, které nijak neovlivní chuť a Vy si tak budete moci vychutnat jedinečnou chuť karamelové čokolády.

Klobouková krabice fialová (30cm)

Kulatá krabice od českého výrobce KAZETO v provedení top kvality je vyrobena z lepenky (z recyklovaného papíru). Povrch je upraven potištěným papírem. Čištění a údržbu provádějte pouze čistým suchým hadříkem.

Lyofilizované jahody, maliny a ostružiny (50g)

Takto sušené ovoce si zachová svůj tvar, chuť a přírodně identické aroma při zachování maximálního množství vitamínů, minerálů a vlákniny.

Mandle v cukru se skořicí (100g)

Pražené mandle v cukru se skořicí jsou taková typicky vánoční záležitost a nejspíš jste na ně narazili na adventních trzích. Jen je to trochu horší na zuby. Ale zase stačí nechat chvíli v puse a cukr se rozpustí sám. Možná tyto pražené mandle už dávno znáte, ale pro mě je to moc příjemný objev. Možná objev roku.

Mléčná čokoláda (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád, zabalená v krásném obalu.

Mléčná čokoláda s datlemi (100g)

Čokoláda s přídavkem kondenzovaného nebo sušeného mléka. Evropské normy specifikují minimálně 25 % kakaové sušiny. Mléčná čokoláda obohacená o datle.

Mléčná čokoláda se směsí ořechů (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád se směsí ořechů, zabalená v krásném obalu.

Mléčná čokoláda s lesní směsí (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s lesními plody, zabalená v krásném obalu.

Mléčná čokoláda s pomerančem (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s pomerančem, zabalená v krásném obalu.

Mléčná čokoláda s tropickou směsí (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s tropickou chutí, zabalená v krásném obalu.

Oříšky v čokoládě mix (100g)

Mix oříšků v mléčné a bílé čokoládě a malinami.

Ovoce v čokoládě (100g)

Jako ovoce se označují zpravidla sladké jedlé plody, plodenství nebo semena převážně víceletých semenných rostlin, nejčastěji dřevin. Z biologického hlediska je ovocným druhem (alespoň částečně) jedlá rostlina s plodem nad zemí. V praxi se však tento termín používá spíše k označení sladkých dužinatých plodů užitkových stromů, keřů, ale i lesního ovoce. Věda, která se zabývá posuzováním jednotlivých odrůd ovoce, se nazývá pomologie, podle starořímské bohyně ovoce či ovocnářství Pomony, jinak chápané jako personifikace ovoce. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..