Produkt Čokoládový dárkový koš CLASSIC byl úspěšně přidán do košíku. Přejít do košíku

Čokoládový dárkový koš CLASSIC

FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ 
Baleno do hranaté krabice s víkem + stuha 


Bílá čokoláda, Hořká čokoláda, Karamelová čokoláda, Mléčná čokoláda, Kandované ovoce, Oříšky, Želé bonbóny, Čokoládové bonbóny, Bonboniéra, Perníčky, Klementina s čokoládou, Jablíčko s karamelem  

1 649,-

Čokoládový dárkový koš CLASSIC obsahuje:

Bílá čokoláda (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s kokosem, zabalená v krásném obalu.

Bonboniéra pralinky a lanýžky z Belgické čokolády (40g)

Belgické pralinky mají pověst po celém světě. Jsou to malé čokoládové skvosty, které přitahují nejenom svojí výjimečnou chutí, ale i krásným dekorativním vzhledem.

Čokoládová barevná srdíčka (100g)

Čokoláda s přídavkem kondenzovaného nebo sušeného mléka. Evropské normy specifikují minimálně 25 % kakaové sušiny. S barevným povrchem.

Hořká čokoláda (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s kokosem, zabalená v krásném obalu.

Hranatá krabice přírodní (26x27x16,5cm)

Krabice od českého výrobce KAZETO je vyrobena z lepenky (z recyklovaného papíru). Povrch je upraven potištěným papírem. Čištění a údržbu provádějte pouze čistým suchým hadříkem.

Jablečný džem s karamelem Favols (270g)

Složení: jablečný (60%), třtinový cukr, rum, kandovaná pomerančová kůra (1,3%), rozinky (1,3%), vločkové mandle (0,7%), koncentrovaná citronová šťáva, želatinační činidlo : ovocný pektin, koření (0,02%)

Kandované ovoce mix (150g)

Kandované ovoce je ovoce napuštěné cukrem. Tato úprava slouží ke konzervaci a děje se tak, že se povařené ovoce nechá několik dní máčet v cukernatém roztoku, který se postupně zahušťuje dalším cukrem, takže se koncentrace cukru v roztoku pohybuje od asi 30 do konečných 70–75 %. Celý proces trvá 6 až 10 dní podle druhu ovoce. Postupně se snižuje podíl vody v ovoci, což vytváří nepříznivé podmínky pro běžné mikroorganismy a kandované ovoce se tak při správném skladování nekazí. Kandované ovoce obsahuje vysoký podíl přidaného cukru a je proto velmi kalorické. Během kandování také ztrácí podstatnou část nutričních složek, takže konečný výsledek už v podstatě není konzervovaným ovocem, ale spíše cukrovinkou.

Karamelová čokoláda pro zamilované (100g)

Vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem a doplněná srdíčkovým posypem.

Klementinka s čokoládovou pěnou Folines (120g)

Ovocný a čokoládový dezert pro chuťové buňky, který si můžete vychutnat s kopečkem zmrzliny, v čokoládové pěně nebo na toastu. Nechte se zlákat naším kompotem s příchutí naší 100% kakaové čokolády a sladkostí klementiny! Můžete si ji dát jako dezert nebo jako svačinu, která vám přinese labužnický zážitek!

Mléčná čokoláda (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s kokosem, zabalená v krásném obalu.

Ořechy natural mix (150g)

Oříšky jsou např. plody lísky (lískové oříšky), lípy či některých stromů a keřů z čeledi ořešákovité (nikoli však samotný ořešák, jehož plody, tzv. vlašské ořechy, jsou z morfologického hlediska peckovicemi). Laicky se však jako „ořechy“ označují i plody, které přesně vzato nejsou oříšky, ale většinou patří mezi zmíněné peckovice (vlašský ořech, kokosový ořech, mandle). Burské oříšky (arašídy) jsou lusky podzemnice olejné.

Perníčky v čokoládě (100g)

Perník je sladké pečivo tmavě hnědé barvy, jehož původní receptura se skládala z medu, mouky a pepře. Právě pepř dal vzniknout názvu perník, původně peprník. Postupně se recepty začaly upravovat, nyní je těsto často tvořeno směsí pšeničné a žitné mouky, mléka, vajec, karamelizovaného cukru a medu. Těsto je kořeněno skořicí a zázvorem, občas také hřebíčkem, kardamomem, muškátovým oříškem, anýzem a levandulí. Po smíchání by se těsto mělo nechat odležet, aby mohlo zfermentovat. Při průmyslové výrobě se tato doba pohybuje kolem několika týdnů, těsto na domácí vánoční perníčky by se mělo připravovat měsíc dopředu. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Želé bonbony maliny a ostružiny (100g)

Želé bonbóny s malinovou a ostružinovou příchutí a s posypem.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..