Produkt Francouzský dárkový koš DELUXE byl úspěšně přidán do košíku. Přejít do košíku

Francouzský dárkový koš DELUXE

FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ 
Baleno do bronzové krabice s víkem + stuha


Červené víno, Růžové víno, Husí foie gras, Terina, Chutney z třešní, Terina, Borůvkové chutney, Malinový džem, Malinový ocet, Hořčice, Rajčata se sýrem, Savoj, Mini salámky 

3 999,-

Francouzský dárkový koš DELUXE obsahuje:

100% malinový džem Favols (250g)

Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 % (zde máme obsah ovoce složky 100%). Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.

Borůvkové chutney Favols (110g)

Čatní, též čatný, (původně hindsky चटनी, anglicky chutney) je tradiční pochutina indické kuchyně, dochucující základní jídlo. Ostré čatní dobře doplňuje fádní pokrm a jasnou barvou zdobí stůl. Čatní je souhrnný název pro mnoho druhů hustých omáček, připravovaných z rozličných surovin jako ovoce, zelenina, rozinky, česnek, cibule, hořčice, ocet a dalšího množství přísad (včetně mravenců nebo larev). Používá se k dochucení jídel z masa i vegetariánských. Má široké spektrum chutí, od ostré, pikantní po lahodnou, více sladkou. Na Západě je dostupné v hotové formě, prodávané ve skleničkách, v Indii se připravuje většinou čerstvé, často ze sezónních plodin.

Boucher - Kachní terina (170g) f

Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.

Boucher - Vesnická terina (170g) č

Tradiční venkovská terina BOUCHERON je vyrobena z vepřového masa bez barviv a konzervačních látek.

Detail
Bronzová krabice - metalový odlesk

Rozměry: 49 x 30 x 15 cm

Chutney z černých třešní (110g)

Čatní, též čatný, (původně hindsky चटनी, anglicky chutney) je tradiční pochutina indické kuchyně, dochucující základní jídlo. Ostré čatní dobře doplňuje fádní pokrm a jasnou barvou zdobí stůl. Čatní je souhrnný název pro mnoho druhů hustých omáček, připravovaných z rozličných surovin jako ovoce, zelenina, rozinky, česnek, cibule, hořčice, ocet a dalšího množství přísad (včetně mravenců nebo larev). Používá se k dochucení jídel z masa i vegetariánských. Má široké spektrum chutí, od ostré, pikantní po lahodnou, více sladkou. Na Západě je dostupné v hotové formě, prodávané ve skleničkách, v Indii se připravuje většinou čerstvé, často ze sezónních plodin. Příprava je časově značně náročná, neboť jednotlivé komponenty je nutno vařit tak dlouho, dokud nejsou zcela rozvařené; poté se smíchají v pastu či omáčku. K tomu, aby se zvýraznila a odstínila chuť základního pokrmu, stačí přidat jednu – dvě lžičky čatní, které se podává v malých mističkách nebo se klade na talíř spolu s rýží. Čatní povzbuzuje chuť a stimuluje zažívání.

Hořčice s olivovým olejem, vlašskými ořechy a fíky (100g)

Delikátní hořčice, která se hodí k masu, sýrům i jako zálivka na saláty.

Husí játra bloc Perigord bocal (125g)

Husí foie gras je jemné, proto je vhodné pro labužníky, kteří se umí ponořit do decentních tónů chutí. Kachní foie gras má naopak dravější a výraznější chuť, může proto zaujmout i méně vytříbené jazýčky a pro seznámení s touto specialitou je pravděpodobně vhodnější. Nicméně, každému vyhovuje jiný recept na foie gras, takže nezbývá než ochutnávat a ochutnávat, a zjistit, na jakém druhu masa a úpravě si nejvíce pochutnáte vy.

Le Manpót Rosé (750ml)

Hodí se k: drůbež, vepřová panenka, dušené maso Cuvée z Grenache, Cabernet Sauvignon a Vermentino. Ve vůni je karamel, hruška, malina, doprovázená vanilkovými tóny přinesenými šesti měsíci barelu. Chuť svěží a kořenitá. Knír na etiketě symbolizuje dědečka současného majitele, který při nehodě při automobilovém závodě ztratil jednu ze svých paží. Později ho vesničané milovali a respektovali jako ředitele vesnice a jmenovali se „Le Manpòt“. Suché

Le Manpót Rouge (750ml)

Hodí se k: tmavé pečeně Ušlechtilé odrůdy Syrah, Cabernet Sauvignon a Merlot se perfektně doplňují. Svěží vůně ostružin. Víno plné síly a harmonie. Suché

Mini salámky (100g)

Ochutnejte tradiční francouzské sušené mini salámky s ušlechtilou plísní na povrchu, které jsou ozdobou každého rautu či párty. Aspius byl založen jako velkoobchod s chlazeným a mraženým masem prémiové kvality v roce 2002. V roce 2011 jsme uvedli na trh steaky v balení skin pod značkou Moje Maso. Sortiment se poté rozšířil také o značku Moje Vege či Moje Zvěřina. Nabízí hovězí a telecí steaková masa ve skin balení, francouzská mini kuřátka, baby krůty a spoustu dalších výrobků.

Ocet s malinovou dužinou (250ml)

Tenhle ocet báječně doplní jakýkoliv salát a dodá mu zajímavou ovocnou chuť. A hned se ta zelenina lépe jí.

Pomazánka ze sušených rajčat a bazalkou (100g)

Delikatesní pomazánka, kterou můžete mlsat jen tak, namazat na rozpečenou bagetku nebo použít jako pesto.

Savojský salámek se sýrem (200g)

Savojské Alpy jsou krásné, ale přece jenom trochu drsné ke svým obyvatelům. Pastevectví, chov dobytka, výroba sýrů, sušených šunek a salámů a samozřejmě i pěstování vína je nejrozšířenější zemědělskou činností v regionu. Salám s ořech je jednou z místních specialit.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..