Dárkový koš pro muže EXCELLENT

FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ
Baleno do velkého koše s víkem + stuha


Rum, Whisky, Utopenci, Křen, Terina, Chutney z červené cibule, Terina, Klementina s čokoládou, Jablko s karamelem, Perníčky, Bonboniéra, Ovoce, Fuet se sýrem, Fuet s pepřem 

4 199,-

Dárkový koš pro muže EXCELLENT obsahuje:

Bonboniéra pralinky a lanýžky z Belgické čokolády (40g)

Belgické pralinky mají pověst po celém světě. Jsou to malé čokoládové skvosty, které přitahují nejenom svojí výjimečnou chutí, ale i krásným dekorativním vzhledem.

Botran 15yo reserva (700ml)

ento rum zraje 5 až 15 let v unikátní verzi systému solera, který kombinuje nevypálené a vypálené sudy po americké whiskey, sudy, kde dříve zrálo sherry, a sudy, ve kterých bylo uloženo portské víno. Má komplexní a výrazné aroma vypáleného dřeva s jemným dotekem vanilky v pozadí, kde se dále objevuje i zelené jablko, sušené brusinky, citronová kůra, sušený pomeranč a koření. Je to svůdný, suchý a na patře výbušný rum. V chuti se dokonale doplňují tóny dřeva ze sudů, kandované ovoce, třešně, zralé ovoce a koření, jako je hřebíček. Má dlouhé a vyzrálé zakončení.

Boucher - Bretaňská terina (170g) m

Společnost Jean Floc´h sídlí v Bretani, na západní výspě Francie. Jejím zakladatelem je pan Jean Floc´h, který začal od píky v roce 1959 a vybudoval průmyslové impérium s osmi výrobními závody, kde zaměstnává přes 1000 lidí a exportuje do celé Evropy a severní Afriky. Jeho výrobky se těší veliké oblibě v mnoha zemích světa, jelikož používá výhradně přírodní suroviny, které zpracovává tradičními způsoby.

Detail
Boucher - Vesnická terina (170g) č

Tradiční venkovská terina BOUCHERON je vyrobena z vepřového masa bez barviv a konzervačních látek.

Detail
Chutney z červené cibule (220g)

Chutney z červené cibule je výborné jako doplněk studených nářezů a sýrů. Dá se použít jako základ do vývaru.

Detail
Dárkový koš s víkem velký

Koš je vyroben z lepeného proutí s pevnou konstrukcí, látkovou výplní a uzavíratelným víkem. Rozměr koše je 52 x 33 x 19 cm. Stuhu si můžete zvolit v libovolných barvách. Preferovanou barvu stuhy zadávejte do poznámky v objednávce.

Irishman Single Malt (700ml)

Plná a ovocná vůně s dominantní broskví, sušená meruňka a tropické ovoce. Stopy pomerančového květu a vanilkového fondánu. V chuti se objeví vanilková sladkost, skořice a zázvor, trochu dubu, pšeničné sušenky, meruňky. Dlouhý a přetrvávající závěr s příjemně lehkou sladovostí a nasládlým dubem.

Jablko s karamelem Folines (120g)

Představte si hladké spojení jablka a lahodného karamelu, které vám připomene sladkost tradičního receptu Tarte Tatin. Skvělá dezertní klasika, Folines se znovu vrací k jablkové omáčce a mísí ji s lahodnými ingrediencemi pro 100% labužnický výsledek. Chuť pečených jablek s přidaným karamelem, který je jemný a krémový. A abychom přinesli typicky bretonský originální nádech, uvařili jsme karamel se slaným máslem! Vhodný na zmrzlinu, palačinky, lívance, buchty atd...

Kandované ovoce mix (150g)

Kandované ovoce je ovoce napuštěné cukrem. Tato úprava slouží ke konzervaci a děje se tak, že se povařené ovoce nechá několik dní máčet v cukernatém roztoku, který se postupně zahušťuje dalším cukrem, takže se koncentrace cukru v roztoku pohybuje od asi 30 do konečných 70–75 %. Celý proces trvá 6 až 10 dní podle druhu ovoce. Postupně se snižuje podíl vody v ovoci, což vytváří nepříznivé podmínky pro běžné mikroorganismy a kandované ovoce se tak při správném skladování nekazí. Kandované ovoce obsahuje vysoký podíl přidaného cukru a je proto velmi kalorické. Během kandování také ztrácí podstatnou část nutričních složek, takže konečný výsledek už v podstatě není konzervovaným ovocem, ale spíše cukrovinkou.

Klementinka s čokoládovou pěnou Folines (120g)

Ovocný a čokoládový dezert pro chuťové buňky, který si můžete vychutnat s kopečkem zmrzliny, v čokoládové pěně nebo na toastu. Nechte se zlákat naším kompotem s příchutí naší 100% kakaové čokolády a sladkostí klementiny! Můžete si ji dát jako dezert nebo jako svačinu, která vám přinese labužnický zážitek!

Křen pálivý (210g)

Křen pálivý labužníci doporučují k tvrdým sýrům, rybám a dalším kulinářským pokrmům.

Detail
Mini fuet se sýrem (80g)

Salam Fuet je velice oblíbený tenký salám z Katalánska na východě Španělska. Tradičně nejoblíbenější je v oblasti Osona, kde má svůj speciální název – fuet de Vic podle hlavního města tohoto regionu,Vicu. Názvem fuet se označují podobné tenké salámy s povrchovou bílou plísní.

Mini Fuet se zeleným pepřem (80g)

Salam Fuet je velice oblíbený tenký salám z Katalánska na východě Španělska. Tradičně nejoblíbenější je v oblasti Osona, kde má svůj speciální název – fuet de Vic podle hlavního města tohoto regionu,Vicu. Názvem fuet se označují podobné tenké salámy s povrchovou bílou plísní.

Perníčky v čokoládě (100g)

Perník je sladké pečivo tmavě hnědé barvy, jehož původní receptura se skládala z medu, mouky a pepře. Právě pepř dal vzniknout názvu perník, původně peprník. Postupně se recepty začaly upravovat, nyní je těsto často tvořeno směsí pšeničné a žitné mouky, mléka, vajec, karamelizovaného cukru a medu. Těsto je kořeněno skořicí a zázvorem, občas také hřebíčkem, kardamomem, muškátovým oříškem, anýzem a levandulí. Po smíchání by se těsto mělo nechat odležet, aby mohlo zfermentovat. Při průmyslové výrobě se tato doba pohybuje kolem několika týdnů, těsto na domácí vánoční perníčky by se mělo připravovat měsíc dopředu. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Utopenci (430g)

Utopenec (v množném čísle se vyskytuje životná podoba utopenci častěji než neživotná utopence, v jednotném zásadně životná: „měl jsem jednoho utopence“) je oblíbený český pokrm studené kuchyně, často podávaný v hostincích k pivu: špekáčky s cibulí ve sladkokyselém nálevu

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..