FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ
Baleno do hranaté misky v celofánu + stuha
Rosato, Olivy, Losos, Feferonky s tuňákem
Plněné Peperoncini s čerstvým tuňákem jsou skutečnou pochoutkou z Itálie. Tyto peperoncini s čerstvým tuňákem je skvělým doplňkem různých aperitivů, ale také chutných salátů.
Filé z lososa Callipo v olivovém oleji je vyráběno ručně z pečlivě vybraných surovin. Je bohaté na Omega 3, polynenasycené mastné kyseliny na ochranou srdce a oběhového systému. Ideální pro delikátní první chod a vynikající jako chutný a rafinovaný druhý chod.
rozměr 24cm x 36cm x 12cm
Nekomplikované italské suché růžové víno z odrůdy Negroamaro s tóny exotického ovoce a koření. Kvalitní víno za přijatelnou cenu.
Oliva je plodem olivovníku evropského. Kromě zelených oliv, které se sklízejí na podzim, existují i tmavé olivy sklízené začátkem prosince. Nejde o odlišnou odrůdu. Zelené olivy jsou jen nezralou formou oliv tmavých.[1] Vyrábí se z nich velmi kvalitní olivový olej a používají se také v různých jídlech. Kvality oliv a olivového oleje využívali již staří Řekové. Olivy mají podle vědců velmi kladný vliv na lidský organismus. Díky svým detoxikačním účinkům hrají velkou roli v boji proti stárnutí, civilizačním a srdečním chorobám, olivový olej lze využít v léčbě mnohých kožních onemocnění. Zlepšují trávení a chuť k jídlu. Několik oliv před hlavním jídlem pomůže zvýšit hladinu žaludečních šťáv, a tak urychlit trávení.