Vánoční dárkový koš ČERNÁ ELEGANCE

FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ
Baleno do luxusní bronzové krabice s víkem + stuha


Don Papa, King's, Káva, Dýňový džem, Čaj, Paštika, Hořčice, Med, Ovoce v čokoládě, Čokoláda, Mandle, Fuet, Manzer 

4 999,-

Vánoční dárkový koš ČERNÁ ELEGANCE obsahuje:

BIO káva 100% - různé druhy (250g)

Organická mletá káva, čistá Arabica pěstovaná v oblasti Djimma a Limu na africké vysočině. Výjimečná mocha z ekologického zemědělství.

Cabernet Shiraz King's Prohibition (750ml)

Tak trochu nekonvenční víno, stejně jako byla postava Luckyho Luciana, který se stal výraznou postavou v období prohibice. Intenzivní červené víno s tóny tmavého ovoce, čokolády a dubového dřeva s neobvykle patrným zbytkovým cukrem. Skvělé v kombinaci s čokoládovými dezerty nebo dobrým doutníkem :-)

Don Papa 10yo rum (700ml)

Limitovaná edice rumu Don Papa z ostrova Negros na Filipínách, kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě. Tento temný Don Papa zrál ve znovu vypálených sudech, ve kterých byla předtím uložena americká whiskey, po dobu deseti let. Má temně jantarovou barvu a hluboké, bohaté a svůdné aroma. V chuti se projevují výraznější tóny sušeného ovoce a kakaa s náznakem dřeva. Je lahvován při vyšším obsahu alkoholu 43%. Výraznější, silnější a temnější Don Papa.

Dýňový džem (300g)

Tento dýňový džem je ručně a poctivě zpracován podle starých receptur bez jakýchkoli chemických přípravků a konzervantů. Předávkování nehrozí a je možné je konzumovat dlouhodobě.

Fuet Extra (170g)

Salam Fuet je velice oblíbený tenký salám z Katalánska na východě Španělska. Tradičně nejoblíbenější je v oblasti Osona, kde má svůj speciální název – fuet de Vic podle hlavního města tohoto regionu,Vicu. Názvem fuet se označují podobné tenké salámy s povrchovou bílou plísní.

Detail
Hořčice Kremžská (200g)

Krems an der Donau je páté největší město v Dolních Rakousích a česky se jmenuje Kremže. Nabízí se, že kremžská hořčice se svou typicky pikantní chutí opravdu poprvé spatřila světlo světa v Kremži. A opravdu! Dnes už se v Kremži kremžská hořčice (Kremser Senf) nevyrábí a výroba přešla do jiných měst, například do Vídně. Na rozdíl od české kremžské není zjemňována octem, ale vínem

Luxusní bronzová krabice - metalový odlesk

Rozměry: 49 x 30 x 15 cm

Mandle v cukru se skořicí (100g)

Pražené mandle v cukru se skořicí jsou taková typicky vánoční záležitost a nejspíš jste na ně narazili na adventních trzích. Jen je to trochu horší na zuby. Ale zase stačí nechat chvíli v puse a cukr se rozpustí sám. Možná tyto pražené mandle už dávno znáte, ale pro mě je to moc příjemný objev. Možná objev roku.

Manzer (cca 125g)

Španělský sýr.Sýr původem z oblasti La Mancha. Vyrábí se dle tradičních receptur a je charakteristický svým přírodním vzhledem.

Detail
Med lesní květový (420g)

Med je díky obsahu jednoduchých cukrů snadno stravitelný a skvěle poslouží jako rychlý zdroj energie. Medy jsou oblíbené pro svoji charakteristickou, velmi lahodnou vůni a chuť.

Ovocný čaj Košíček plný radosti (50g)

Směs sušeného ovoce pro lahodnou chuť a vůni ovocného čaje v dárkovém balení od českého výrobce Antonína Škody.

Detail
Paštika masová (170g)

Jedná se o tepelně zpracovaný uzenářský výrobek, zhotovený z jemně kutrované vepřové směsi, do které mohou být přimíchány hrubší kousky (například hrubší jádra masa nebo špeku)

Směs ovoce v čokoládě (100g)

Jako ovoce se označují zpravidla sladké jedlé plody, plodenství nebo semena převážně víceletých semenných rostlin, nejčastěji dřevin. Z biologického hlediska je ovocným druhem (alespoň částečně) jedlá rostlina s plodem nad zemí. V praxi se však tento termín používá spíše k označení sladkých dužinatých plodů užitkových stromů, keřů, ale i lesního ovoce. Věda, která se zabývá posuzováním jednotlivých odrůd ovoce, se nazývá pomologie, podle starořímské bohyně ovoce či ovocnářství Pomony, jinak chápané jako personifikace ovoce. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Vánoční karamelová čokoláda (100g)

Vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem s posypem.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..