Gurmánský dárkový koš KLOBOUK S GINEM

Hendrick's gin, Bůčková paštika, Játrová paštika, Křen, Feferonová pasta, Kandované ovoce, Datlenky, Chorizo 

2 499,-

Gurmánský dárkový koš KLOBOUK S GINEM obsahuje:

Bůčková paštika s chilli (160g)

Tato chutná paštika vás překvapí svým vysokým obsahem libového, šťavnatého masa. Po ochutnání si vzpomenete, jak tato paštika chutnala za starých časů. Je kombinací pouze masa, zeleniny a koření. Paštika neobsahuje lepek, takže je vhodná pro celiak

Datlenky veganské (90g)

Datlenky jsou české ručně vyráběné pralinky z datlí, kokosu a hořké čokolády. Mezi dalšími surovinami, které datlenky obsahují dle zvolené příchutě, naleznete pravou vanilku, fairtrade kávu, sušenou mochyni nebo jahodu. Je to jednoduše zdravá dobrota, kterou si zamilujete na první sousto.

Feferonová pasta s chilli (190g)

Feferonová pasta s chilli může sloužit hlavně do omáček, těstovin, polévek, na pizzu, ale i do různých marinád.

Detail
Hendrick's Gin (700ml)

Hendrick’s gin je gin vyráběný v malých sériích, destilovaný ve skotské přímořské vesnici Girvan. Je plněn do lahví, připomínající staré lékárenské dózy a je ideální k míchání Gin & Tonic. Unikátní, skvěle vybalancovaná chuť v sobě jako jediná spojuje chuť okurky a esence okvětních lístků růží. Jediný gin na světě, který je destilován pomocí dvou destilačních zařízení - destilační kolona Bennet z roku 1860 produkuje velmi robustní a chuťově bohaté destiláty a destilační zařízení Carter (1948) zase osvěžující a neuvěřitelně delikátní lihoviny.

Játrová paštika se sušenými švestkami (160g)

Zavzpomínejte na své dětství a klasickou zabijačkovou paštiku, kterou připravovali vaši prarodiče. Kromě jater a slaniny v ní ochutnáte čerstvě opraženou cibuli, sušené švestky, muškátový oříšek a trošku majoránky. Čerstvě namletý pepř přidává na intenzivní chuti této klasiky mezi paštikami. Paštika neobsahuje žádný lepek, takže je vhodná i pro celiaky.

Kandované ovoce mix (150g)

Kandované ovoce je ovoce napuštěné cukrem. Tato úprava slouží ke konzervaci a děje se tak, že se povařené ovoce nechá několik dní máčet v cukernatém roztoku, který se postupně zahušťuje dalším cukrem, takže se koncentrace cukru v roztoku pohybuje od asi 30 do konečných 70–75 %. Celý proces trvá 6 až 10 dní podle druhu ovoce. Postupně se snižuje podíl vody v ovoci, což vytváří nepříznivé podmínky pro běžné mikroorganismy a kandované ovoce se tak při správném skladování nekazí. Kandované ovoce obsahuje vysoký podíl přidaného cukru a je proto velmi kalorické. Během kandování také ztrácí podstatnou část nutričních složek, takže konečný výsledek už v podstatě není konzervovaným ovocem, ale spíše cukrovinkou.

Klobouková krabice černá (34cm)

Kulatá krabice od českého výrobce KAZETO je vyrobena z lepenky (z recyklovaného papíru). Povrch je upraven potištěným papírem. Čištění a údržbu provádějte pouze čistým suchým hadříkem. Velmi působivá klobouková krabice o průměru 34 cm.

Křen pálivý (210g)

Křen pálivý labužníci doporučují k tvrdým sýrům, rybám a dalším kulinářským pokrmům.

Detail
Mini Chorizo extra jemné (80g)

Trvanlivý fermentovaný salám z vepřového masa s výraznou strukturou a chutí papriky.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..