Dárkový koš pro muže DELUXE

FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ
Baleno do luxusní bronzové krabice s víkem + stuha 


Maker's Maker, Centenario, Káva, Boucher, Feferonková pasta, Med, Mangové pyré, Mirabelkový džem, Marmeláda z červeného ovoce, Feut, Chorizo, Sýr 

3 699,-

Dárkový koš pro muže DELUXE obsahuje:

BIO káva 100% arabica z Mexika (250g)

Čistá organická káva s nízkým obsahem kofeinu (1,22%) bohatá na hořčík a železo. Krémová, s jemnou vůní. Odrůda Arabica se pěstuje v nadmořské výšce 1500 až 1800 metrů v půdě bohaté na minerály, kde teplota zůstává kolem 20 ° C. Pochází z Chiapas poblíž Guatemaly z plantáží, které nepoužívají chemická hnojiva a pesticidy

Bio meruňkovo-mangové pyré (190g)

Organické 70% ovocné pyré z meruněk a manga. Naše jemné vaření při nízké teplotě dále zachovává barvu, strukturu a chuť ovoce. Ideální s bílým sýrem, zálivkou, moučníky a ovocnými saláty!

Boucher - Jelení terina na armagnacu (170g)

Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.

Boucher - Vesnická terina (170g)

Tradiční venkovská terina BOUCHERON je vyrobena z vepřového masa bez barviv a konzervačních látek.

Detail
Centenario Ron 7yo Aňejo Especial (700ml)

Středně hnědá barva, příjemná vůně medu a červeného jablka, s lehkým dotekem dřeva. Chuť je nasládlá, jemná, s výraznými a příjemnými podtóny ohořelého dřeva. Ron Centenario 7 Añejo Especial je speciální směs stařených rumů, které zrály v dubových sudech po whisky. Díky tomu má tento blend ušlechtilé tělo, výraznou texturu a chuť po medu a dubu. Ideální rum pro jakékoliv oslavy.

Feferonová pasta s chilli (190g)

Feferonová pasta s chilli může sloužit hlavně do omáček, těstovin, polévek, na pizzu, ale i do různých marinád.

Detail
Fuet Extra (170g)

Salam Fuet je velice oblíbený tenký salám z Katalánska na východě Španělska. Tradičně nejoblíbenější je v oblasti Osona, kde má svůj speciální název – fuet de Vic podle hlavního města tohoto regionu,Vicu. Názvem fuet se označují podobné tenké salámy s povrchovou bílou plísní.

Detail
Luxusní bronzová krabice - metalový odlesk

Rozměry: 49 x 30 x 15 cm

Maker's Mark (700ml)

Maker’s Mark je originální ručně vyráběný bourbon, který se nyní vyrábí stejně jak ho vyráběl Bill Samuels, st. od roku 1958 – s použitím zvláštní receptury a jedinečného osobního přístupu. Maker’s Mark se stáčí do lahví podle chuti, nikoli podle věku, většinou zhruba po 6 letech zrání. Všechny láhve jsou již přes 50 let vždy ručně zapečetěny červeným voskem - žádné dvě láhve nejsou stejné. Díky použití pšenice je bourbon Maker’s Mark jemnější a měkčí, doporučujeme konzumovat čistý nebo na ledu.

Marmeláda z červeného ovoce (42g)

Marmeláda (z portugalského marmelo – kdoule) je druh sladké polotekuté ovocné směsi, která vzniká vařením a želírováním ovocných dužnin a šťáv a využívá se jako pochutina (ochucovací doplněk jídla), např. pro mazání na pečivo a také k dochucení a zdobení pokrmů. Na území Česka jsou marmelády vyráběny z místních plodů, jako jsou jahody, jablka, třešně, meruňky, ostružiny, borůvky. Na rozdíl od podobného džemu tvoří marmeláda hustší hladkou, jemně propasírovanou směs, zatímco džem obvykle bývá řidší a může obsahovat kousky ovoce.Ovoce použité při výrobě marmelády může být prostě rozvařeno vcelku nebo před rozvařením vylisováno nebo může být k přípravě marmelády použita pouze ovocná šťáva. Následným želírováním (přirozeným působením pektinu obsaženého v ovoci nebo doplněním želírovacího přípravku) během vaření dojde k zahuštění. V jiných zemích se pro výrobu marmelády používají i jiné plody, např. ve Velké Británii se marmeláda vyrábí tradičně z citrusových plodů.

Med lesní květový (420g)

Med je díky obsahu jednoduchých cukrů snadno stravitelný a skvěle poslouží jako rychlý zdroj energie. Medy jsou oblíbené pro svoji charakteristickou, velmi lahodnou vůni a chuť.

Mini Chorizo extra jemné (80g)

Trvanlivý fermentovaný salám z vepřového masa s výraznou strukturou a chutí papriky.

Mirabelkový džem (42g)

Strom mirabelky roste silně, vytváří kuželovitou až kulovitou korunu. Větvičky jsou bez trnů, v mládí jsou ochlupené a později lysé. Listy jsou eliptické až obvejčité, 5 až 10 cm dlouhé, jemně vroubkovaně pilovité. Zelenobílé květy, vykvétající před olistěním, má shodné s ostatními slivoněmi, v květu je 20 až 30 tyčinek a jeden volný semeník. Kvete středně pozdně, květy jsou samosprašné a zároveň jsou dobrými opylovači pro pozdně kvetoucí odrůdy slivoní. Proti mrazům je středně odolná, květ snese až – 4 °C, plodí pravidelně. Kulovité plody peckovice zlatožluté barvy jsou poměrně drobné, jeden váží 8 až 12 gramů. Povrch plodu je z osluněné strany karmínově tečkován. Slupka je tenká ale pevná a lze ji snadno sloupnout. Středně pevná žlutá dužnina je sladká a příjemně aromatická, od pecky se dobře odděluje.

Tapas 3druhy sýrů (100g)

Balení tří druhů španělských sýrů - Manchego - polotvrdý sýr z pasterizovaného ovčího sýra, Iberico - polotvrdý sýr s pasterizovaného kravského, ovčího a kozího sýra, Kozí sýr v červeném víně - polotvrdý sýr s pasterizovaného kozího sýra máčený v červeném víně.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..