Dárkový koš pro muže CLASSIC

FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ!!!
Grappa, Vesnická terina, Feferonková pasta, Křen, Kandované ovoce, Chorizo, Fuet s pepřem, Sýr 

1 299,-

Dárkový koš pro muže CLASSIC obsahuje:

Dárkový koš s víkem malý hnědý

Koš je vyroben z lepeného proutí s pevnou konstrukcí, látkovou výplní a uzavíratelným víkem. Rozměr koše je 36 x 24 x 13 cm. Stuhu si můžete zvolit v libovolných barvách. Preferovanou barvu stuhy zadávejte do poznámky v objednávce.

Feferonová pasta s chilli (190g)

Feferonová pasta s chilli může sloužit hlavně do omáček, těstovin, polévek, na pizzu, ale i do různých marinád.

Detail
Grappa Bianca (500ml)

Grappa je určitě nejznámější alkohol z Itálie. Jedná se o pálenku z matoliny což je zjednodušeně řečeno odpad při výrobě vína. Dnes existuje nepřeberné množství těchto pálenek od základních bílých až po v sudech zrajících grappách připomínajících spíše koňak. My Vám v koši nabízíme snad nejtypičtější variantu, čirou pálenku Grappa Bianca.

Detail
Kandované ovoce mix (150g)

Kandované ovoce je ovoce napuštěné cukrem. Tato úprava slouží ke konzervaci a děje se tak, že se povařené ovoce nechá několik dní máčet v cukernatém roztoku, který se postupně zahušťuje dalším cukrem, takže se koncentrace cukru v roztoku pohybuje od asi 30 do konečných 70–75 %. Celý proces trvá 6 až 10 dní podle druhu ovoce. Postupně se snižuje podíl vody v ovoci, což vytváří nepříznivé podmínky pro běžné mikroorganismy a kandované ovoce se tak při správném skladování nekazí. Kandované ovoce obsahuje vysoký podíl přidaného cukru a je proto velmi kalorické. Během kandování také ztrácí podstatnou část nutričních složek, takže konečný výsledek už v podstatě není konzervovaným ovocem, ale spíše cukrovinkou.

Křen pálivý (210g)

Křen pálivý labužníci doporučují k tvrdým sýrům, rybám a dalším kulinářským pokrmům.

Detail
Mini Chorizo extra jemné (80g)

Trvanlivý fermentovaný salám z vepřového masa s výraznou strukturou a chutí papriky.

Mini Fuet se zeleným pepřem (80g)

Salam Fuet je velice oblíbený tenký salám z Katalánska na východě Španělska. Tradičně nejoblíbenější je v oblasti Osona, kde má svůj speciální název – fuet de Vic podle hlavního města tohoto regionu,Vicu. Názvem fuet se označují podobné tenké salámy s povrchovou bílou plísní.

Tapas 3druhy sýrů (100g)

Balení tří druhů španělských sýrů - Manchego - polotvrdý sýr z pasterizovaného ovčího sýra, Iberico - polotvrdý sýr s pasterizovaného kravského, ovčího a kozího sýra, Kozí sýr v červeném víně - polotvrdý sýr s pasterizovaného kozího sýra máčený v červeném víně.

Vesnická terina Jean FLOC'H (320g)

Terina (z franc. terrine) je jednak název nádoby, v níž se směs peče, ale i samotného výrobku. Stejně jako paštika má svou tradici a původ ve Francii, kde byla vždy součástí nejen stravy obyčejných lidí, ale také jídel podávaných při mimořádných příležitostech. V takzvané „hâute cuisine“ patří tento pokrm k naprostým nezbytnostem. Vyrábí se z různých druhů masa, vnitřností, drůbeže nebo ryb, a to jak vařených, tak syrových. Výslednou chuť dodává směs toho správného koření. Tato výtečná terina se výborně hodí k těžším a plným červeným vínům.

Detail
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..