• Dárkový koš pro muže CLASSIC

Dárkový koš pro muže CLASSIC

Fotografie je pouze ilustráční! Na nových fotografiích pracujeme. Děkujeme za pochopení.



Grappa, Vesnická terina, Feferonková pasta, Křen, Kandované ovoce, Chorizo, Fuet s pepřem, Sýr 

1 299,-

Dárkový koš pro muže CLASSIC obsahuje:

Dárkový koš malý zelený

Koš je vyroben z lepeného proutí s pevnou konstrukcí, látkovou výplní a uzavíratelným víkem. Rozměr koše je 36 x 24 x 13 cm. Stuhu si můžete zvolit v libovolných barvách. Preferovanou barvu stuhy zadávejte do poznámky v objednávce.

Feferonová pasta s chilli (190g)

Feferonová pasta s chilli může sloužit hlavně do omáček, těstovin, polévek, na pizzu, ale i do různých marinád.

Detail
Grappa Bianca (500ml)

Grappa je určitě nejznámější alkohol z Itálie. Jedná se o pálenku z matoliny což je zjednodušeně řečeno odpad při výrobě vína. Dnes existuje nepřeberné množství těchto pálenek od základních bílých až po v sudech zrajících grappách připomínajících spíše koňak. My Vám v koši nabízíme snad nejtypičtější variantu, čirou pálenku Grappa Bianca.

Detail
Kandované ovoce mix (150g)

Kandované ovoce je ovoce napuštěné cukrem. Tato úprava slouží ke konzervaci a děje se tak, že se povařené ovoce nechá několik dní máčet v cukernatém roztoku, který se postupně zahušťuje dalším cukrem, takže se koncentrace cukru v roztoku pohybuje od asi 30 do konečných 70–75 %. Celý proces trvá 6 až 10 dní podle druhu ovoce. Postupně se snižuje podíl vody v ovoci, což vytváří nepříznivé podmínky pro běžné mikroorganismy a kandované ovoce se tak při správném skladování nekazí. Kandované ovoce obsahuje vysoký podíl přidaného cukru a je proto velmi kalorické. Během kandování také ztrácí podstatnou část nutričních složek, takže konečný výsledek už v podstatě není konzervovaným ovocem, ale spíše cukrovinkou.

Křen pálivý (210g)

Křen pálivý labužníci doporučují k tvrdým sýrům, rybám a dalším kulinářským pokrmům.

Detail
Mini Chorizo extra jemné (80g)

Trvanlivý fermentovaný salám z vepřového masa s výraznou strukturou a chutí papriky.

Mini Fuet se zeleným pepřem (80g)

Salam Fuet je velice oblíbený tenký salám z Katalánska na východě Španělska. Tradičně nejoblíbenější je v oblasti Osona, kde má svůj speciální název – fuet de Vic podle hlavního města tohoto regionu,Vicu. Názvem fuet se označují podobné tenké salámy s povrchovou bílou plísní.

Tapas 3druhy sýrů (100g)

Balení tří druhů španělských sýrů - Manchego - polotvrdý sýr z pasterizovaného ovčího sýra, Iberico - polotvrdý sýr s pasterizovaného kravského, ovčího a kozího sýra, Kozí sýr v červeném víně - polotvrdý sýr s pasterizovaného kozího sýra máčený v červeném víně.

Vesnická terina Jean FLOC'H (320g)

Terina (z franc. terrine) je jednak název nádoby, v níž se směs peče, ale i samotného výrobku. Stejně jako paštika má svou tradici a původ ve Francii, kde byla vždy součástí nejen stravy obyčejných lidí, ale také jídel podávaných při mimořádných příležitostech. V takzvané „hâute cuisine“ patří tento pokrm k naprostým nezbytnostem. Vyrábí se z různých druhů masa, vnitřností, drůbeže nebo ryb, a to jak vařených, tak syrových. Výslednou chuť dodává směs toho správného koření. Tato výtečná terina se výborně hodí k těžším a plným červeným vínům.

Detail
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..