Dárkový koš z lásky CHYBÍŠ MI!

POZOR!! Skladem pouze 1ks


FOTO JE POUZE ILUSTRAČNÍ!!!


Soška, Paštika Feyel, Malinová marmeláda, Čokoláda, Mandle, Směs ovoce, Rybíz, Savojský salámek, Svíčka 

2 099,-

Dárkový koš z lásky CHYBÍŠ MI! obsahuje:

Černý rybíz lyofilizovaný v bílé čokoládě (100g)

Černý rybíz lyofilizovaný v bílé čokoládě s jogurtovou příchutí. Vyvážená kompozice chutí.

Chybíš mi postavička - Willow Tree

"Jsi v mých myšlenkách, v mém srdci."Figurka Willow Tree, výška 12,5 cm.Výrobky Willow Tree jsou vyrobeny z umělé pryskyřice, která napodobuje vzhled vyřezávaného dřeva. Autorka Susan Lordi o svých výrobcích: ,,Willow Tree je důvěrná, osobní linie ručně vyřezávaných figur. Každá z nich představuje vlastnost či sentiment, který nám pomáhá vážit si lidí kolem nás, léčit zraněné či objevit krásu okolního světa. Pro vyjádření emocí jsem použila pouze gest ... sklon hlavy, umístění ruky či natočení těla. Každá z figur pochází z mé originální dřevořezby. Doufám, že jednoduchost těchto figur vyjadřuje mír a klid nejen pro Vás, ale i pro ty, které milujete.´´ Susan

Husí rillettes Feyel (170g)

Rillettes je labužnická francouzká specialita. Tato pomazánka se připravuje dlouhým vařením masa. Původně s vepřovým masem. Nejdříve se dlouho vaří a pak pomalu dusí ve vlastním tuku, dokud maso nezměkne, pak se ochladí a s dostatkem tuku utvoří pastu. Běžně se používá jako pomazánka na chleba nebo toasty.

Klobouková krabice černá (34cm)

Kulatá krabice od českého výrobce KAZETO v provedení top kvality je vyrobena z lepenky (z recyklovaného papíru). Povrch je upraven potištěným papírem. Čištění a údržbu provádějte pouze čistým suchým hadříkem. Velmi působivá klobouková krabice o průměru 34 cm.

Malinový džem s bylinkami (300g)

Tento malinový džem je ručně a poctivě zpracován podle starých receptur bez jakýchkoli chemických přípravků a konzervantů. Bylinky v džemu obsažené přispívají k posílení organismu. Předávkování nehrozí a je možné je konzumovat dlouhodobě

Detail
Mandle v cukru se skořicí (100g)

Pražené mandle v cukru se skořicí jsou taková typicky vánoční záležitost a nejspíš jste na ně narazili na adventních trzích. Jen je to trochu horší na zuby. Ale zase stačí nechat chvíli v puse a cukr se rozpustí sám. Možná tyto pražené mandle už dávno znáte, ale pro mě je to moc příjemný objev. Možná objev roku.

Savojský salámek se sýrem (200g)

Savojské Alpy jsou krásné, ale přece jenom trochu drsné ke svým obyvatelům. Pastevectví, chov dobytka, výroba sýrů, sušených šunek a salámů a samozřejmě i pěstování vína je nejrozšířenější zemědělskou činností v regionu. Salám s ořech je jednou z místních specialit.

Směs ovoce v čokoládě (100g)

Jako ovoce se označují zpravidla sladké jedlé plody, plodenství nebo semena převážně víceletých semenných rostlin, nejčastěji dřevin. Z biologického hlediska je ovocným druhem (alespoň částečně) jedlá rostlina s plodem nad zemí. V praxi se však tento termín používá spíše k označení sladkých dužinatých plodů užitkových stromů, keřů, ale i lesního ovoce. Věda, která se zabývá posuzováním jednotlivých odrůd ovoce, se nazývá pomologie, podle starořímské bohyně ovoce či ovocnářství Pomony, jinak chápané jako personifikace ovoce. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Valentýnská karamelová čokoláda (100g)

Vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem s posypem.

Village Candle svíčka VELKÁ - Rrůzné druhy

Přineste trochu tajemství do svého života s touto svůdnou pánskou vůní. Cedr, grapefruit a pomeranč s nádechem mošusu vás naladí na romantickou schůzku.

Zauzená terina z kachních prsou Feyel (180g)

Feyel kombinuje autentičnost a tradiční know-how své země. Jejich produkty, vždy překvapivější a odvážnější, spojují tradici s novinkou. Jsou pozvánkou na ochutnávku a potěšení z gastronomie. Maison Feyel, který slaví dvousté výročí, se stává jedním z nejstarších francouzských domů Foie Gras, které jsou stále v provozu.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..