Produkt Dárkový koš z lásky ANDĚL byl úspěšně přidán do košíku. Přejít do košíku

Dárkový koš z lásky ANDĚL

Andělské pohlazení, Čokoládové bonbony, Ovoce v čokoládě, Mandle, Čokoláda, Čaj  

899,-

Dárkový koš z lásky ANDĚL obsahuje:

Andělské pohlazení (280g)

Sirup s bylinkami (andělika, mateřídouška, třezalka, bezinka, jahodový list). Použití: všude tam, kde se používá cukr, sirup či med. Ke slazení nápojů, nejlépe čajů. Jako pomazánka např. na chléb s máslem, do pečiva apod. Můžete konzumovat i přímo po lžičkách.

Čokoládová barevná srdíčka (100g)

Čokoláda s přídavkem kondenzovaného nebo sušeného mléka. Evropské normy specifikují minimálně 25 % kakaové sušiny. S barevným povrchem.

Klobouková krabice hnědá (20cm)

Kulatá krabice od českého výrobce KAZETO je vyrobena z lepenky (z recyklovaného papíru). Povrch je upraven potištěným papírem. Čištění a údržbu provádějte pouze čistým suchým hadříkem.

Mandle v cukru se skořicí (100g)

Pražené mandle v cukru se skořicí jsou taková typicky vánoční záležitost a nejspíš jste na ně narazili na adventních trzích. Jen je to trochu horší na zuby. Ale zase stačí nechat chvíli v puse a cukr se rozpustí sám. Možná tyto pražené mandle už dávno znáte, ale pro mě je to moc příjemný objev. Možná objev roku.

Směs ovoce v čokoládě (100g)

Jako ovoce se označují zpravidla sladké jedlé plody, plodenství nebo semena převážně víceletých semenných rostlin, nejčastěji dřevin. Z biologického hlediska je ovocným druhem (alespoň částečně) jedlá rostlina s plodem nad zemí. V praxi se však tento termín používá spíše k označení sladkých dužinatých plodů užitkových stromů, keřů, ale i lesního ovoce. Věda, která se zabývá posuzováním jednotlivých odrůd ovoce, se nazývá pomologie, podle starořímské bohyně ovoce či ovocnářství Pomony, jinak chápané jako personifikace ovoce. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Šťavnatý čaj aroniová směs (55ml)

Vynikající ovocný čaj s podílem arónie, rybízu, švestek, jahod, višní, malin, ostružin a jablek. Ovocný čaj s kousky ovoce slazený stévií vhodný pro přípravu teplých i studených nápojů. Sklenička s objemem 55 ml vystačí na přípravu 1 až 2 šálků výtečného čaje.

Valentýnská karamelová čokoláda (100g)

Vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem s posypem.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..