Produkt Italský dárkový koš EXCELENT bez alkoholu byl úspěšně přidán do košíku. Přejít do košíku
  • Italský dárkový koš EXCELENT bez alkoholu

Italský dárkový koš EXCELENT bez alkoholu

Fotografie je pouze ilustráční! Na nových fotografiích pracujeme. Děkujeme za pochopení. 



Farfalle, Cibulky, Feferonky s tuňákem, Artyčok, Olivy, Pesto, Ragú bolognese, Sugo, Tuňák, Ančovičky, Olivový olej, Parmigiano, Rizoto 

3 099,-

Italský dárkový koš EXCELENT bez alkoholu obsahuje:

Ančovičky v olivovém oleji CALLIPO (75g)

Ančovičky jsou pokrm studené kuchyně. Ančovičky jsou pečlivě vybrané a naložené v olivovém oleji.

Cibulky ,,Borettane" s balzamicem (314ml)

Cibulky ve sladkokyselém kořeněném nálevu s balzamicem jsou oblíbenou přílohou k jídlu, chuťovkou nebo surovinou k výrobě dalších pochoutek.

Dárkový koš velký

Koš je vyroben z lepeného proutí s pevnou konstrukcí, látkovou výplní a uzavíratelným víkem. Rozměr koše je 52 x 33 x 19 cm. Stuhu si můžete zvolit v libovolných barvách. Preferovanou barvu stuhy zadávejte do poznámky v objednávce.

Farfalle ve skleněné dóze BonSapore (300g)

Farfalle ve tvaru elegantního motýla jsou na pohled krásné. Ideální pro pálivé, krémové nebo zeleninové omáčky. Farfalle jsou perfektní v kombinaci se studeným salátem. V této kombinaci je stvořen lehký pokrm efektivní i po vizuální stránce.

Feferonky plněné tuňákem a kaparami (280g)

Plněné Peperoncini s čerstvým tuňákem jsou skutečnou pochoutkou z Itálie. Tyto peperoncini s čerstvým tuňákem je skvělým doplňkem různých aperitivů, ale také chutných salátů.

Italské rizoto BonSapore (170g)

Italské rizoto, které stačí jen povařit. Je pro 2 až 3 osoby. Rizoto je bez konzervačních látek a barviv.

Detail
Olivový olej s feferonkami BonSapore (100ml)

Extra panenský olivový olej s feferonkou a jejím aroma obsahuje sušenou, nasekanou, výběrovou feferonku z nejlepších italských oblastí.

Olivy zelené BonSapore (290g)

Oliva je plodem olivovníku evropského. Kromě zelených oliv, které se sklízejí na podzim, existují i tmavé olivy sklízené začátkem prosince. Nejde o odlišnou odrůdu. Zelené olivy jsou jen nezralou formou oliv tmavých.[1] Vyrábí se z nich velmi kvalitní olivový olej a používají se také v různých jídlech. Kvality oliv a olivového oleje využívali již staří Řekové. Olivy mají podle vědců velmi kladný vliv na lidský organismus. Díky svým detoxikačním účinkům hrají velkou roli v boji proti stárnutí, civilizačním a srdečním chorobám, olivový olej lze využít v léčbě mnohých kožních onemocnění. Zlepšují trávení a chuť k jídlu. Několik oliv před hlavním jídlem pomůže zvýšit hladinu žaludečních šťáv, a tak urychlit trávení.

Parmigiano Reggiano (250 - 400g)

Parmigiano Reggiano - u nás známý jako parmazán (i parmezán) je nejtypičtější a nejznámější italský sýr. Má výrazné aroma, pikantní chuť a drobivou konzistenci. Vyrábí se výhradně v provinciích okolo měst Parma, Reggio Emilia, Modena a v částích provincií Mantua a Bologna mezi řekami Po a Reno. V této oblasti jsou stovky farem, kde se pasou krávy produkující mléko pouze pro tento sýr. Mohou spásat pouze čerstvou trávu nebo seno, použití granulí nebo jiného krmiva je zakázáno.

Detail
Pesto alla genovese BonSapore (180g)

Pesto lze použít jako omáčku k namáčení, nebo pro předkrmy či jako dip k tyčinkám. Má-li sloužit pesto k těstovinám, zřeďte ho s několika lžicemi vařené vody z těstovin a smíchejte ho s horkými těstovinami.

Detail
Ragu alla bolognese BonSapore (180g)

Ragú je pokrm z nakrájeného dušeného masa, vnitřností nebo výjimečně i zeleniny. Podává se s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Poprvé se zmiňuje již v roce 1642. Název pochází ze staré francouzštiny, sloveso „ragoûter“ lze přeložit jako povzbudit či nadchnout chuť

Srdíčka z artyčoku v oleji (280g)

Artyčok (Cynara cardunculus nebo Cynara scolymus) je rod teplomilných víceletých rostlin, který svým vzhledem připomínají bodlák, s nímž je příbuzný. Jeho ušlechtilý druh artyčok kardový (Cynara cardunculus var. scolymus)se pěstuje jako potravina. Lodyha přesahuje jeden metr. Přízemní listy rostou v růžici, jsou lodyžní, střídavé, velké, šťavnaté, široce vejčité, peřenoklané. Plodem je nažka. Z původního planého artyčoku byly vyšlechtěny dva typy kulturních rostlin, artyčok, pěstovaný pro jedlé květní úbory, a kardus čili španělský artyčok, u něhož se jedí stonky a listy.

Sugo z rajčat s bazalkou BonSapore (180g)

Italové se bez rajčatového suga neobejdou. Až ho ochutnáte, pochopíte proč. Naše sugo je obohaceno o bazalku. Výborné na všechny druhy těstovin!

Detail
Tuňák v olivovém oleji Callipo (2 x 80g)

Maso tuňáka má vysoký obsah bílkovin a jen málo tuku. Mimo to je zdrojem fosforu, železa, draslíku, jódu, zinku či vitamínů (E, A, B). Tuňák se skvěle snoubí s těstovinami, luštěninami, pohankou či pečivem. Dobrý je v teplých i studených pokrmech.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..