Produkt Čokoládový dárkový koš EXCELENT byl úspěšně přidán do košíku. Přejít do košíku
  • Čokoládový dárkový koš EXCELENT

Čokoládový dárkový koš EXCELENT

Fotografie je pouze ilustráční! Na nových fotografiích pracujeme. Děkujeme za pochopení.


Čokoláda bílá, mléčná, hořká, Datlenky, Perníčky, Směs ovoce, Želé bonbony, Oříšky, Makronky, Ovoce, Rybíz 









 

2 599,-

Čokoládový dárkový koš EXCELENT obsahuje:

Bílá čokoláda s borůvkou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Borůvkami, zabalená v krásném obalu.

Bílá čokoláda s fialkou (100g)

Bílá čokoláda je cukrovinka založená na kakaovém másle, mléce a cukru, obvykle s příchutí vanilky nebo s mléčnou příchutí. Čokoláda je obohacena o fialku Obsahuje mléčný základ, cukr, lecitin a příchuť. Kakaové máslo je ingredience používaná do jiných druhů čokolád, které jej obsahují v pevném skupenství při pokojové teplotě, přičemž v ústech se začne rychle rozpouštět. V bílé čokoládě je většinou použito 15% kakaového másla a třtinový cukr. Bílá čokoláda má stejnou konzistenci jako mléčná čokoláda s tím rozdílem, že mléčná má obvykle hnědou barvu a 35% kakaového másla.

Bílá čokoláda s malinou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Malinami, zabalená v krásném obalu.

Bílá čokoláda s růžovým pepřem a jahodami (100g)

Bílá čokoláda je cukrovinka založená na kakaovém másle, mléce a cukru, obvykle s příchutí vanilky nebo s mléčnou příchutí obohacená růžovým pepřem a jahodou. Obsahuje mléčný základ, cukr, lecitin a příchutě. Kakaové máslo je ingredience používaná do jiných druhů čokolád, které jej obsahují v pevném skupenství při pokojové teplotě, přičemž v ústech se začne rychle rozpouštět. V bílé čokoládě je většinou použito 15% kakaového másla a třtinový cukr. Bílá čokoláda má stejnou konzistenci jako mléčná čokoláda s tím rozdílem, že mléčná má obvykle hnědou barvu a 35% kakaového másla

Černý rybíz liofilizovaný v bílé čokoládě (100g)

Černý rybíz liofilizovaný v bílé čokoládě s jogurtovou příchutí

Datlenky 3ks veganské (50g)

Datlenky jsou české ručně vyráběné pralinky z datlí, kokosu a hořké čokolády. Mezi dalšími surovinami, které datlenky obsahují dle zvolené příchutě, naleznete pravou vanilku, fairtrade kávu, sušenou mochyni nebo jahodu. Je to jednoduše zdravá dobrota, kterou si zamilujete na první sousto.

Hořká čokoláda s chilli (100g)

Čokoláda co překvapí chutí, vzhledem a vůní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Chilli solí a pepřem.

Hořká čokoláda s jahodami a levandulí (100g)

Hořká čokoláda je plná látek, které kladně působí na lidské zdraví. Vyrábí se z kakaových bobů, které patří mezi nejvýznamnější zdroj antioxidantů na světě. Navíc i klinické studie potvrzují, že hořká čokoláda může mít velmi dobré účinky na zdraví lidí a například snížit riziko vzniku onemocnění srdce. Hořká čokoláda obohacená o jahody a levanduli.

Hořká čokoláda s jahodou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s jahodami, zabalená v krásném obalu.

Kandované ovoce mix (150g)

Kandované ovoce je ovoce napuštěné cukrem. Tato úprava slouží ke konzervaci a děje se tak, že se povařené ovoce nechá několik dní máčet v cukernatém roztoku, který se postupně zahušťuje dalším cukrem, takže se koncentrace cukru v roztoku pohybuje od asi 30 do konečných 70–75 %. Celý proces trvá 6 až 10 dní podle druhu ovoce. Postupně se snižuje podíl vody v ovoci, což vytváří nepříznivé podmínky pro běžné mikroorganismy a kandované ovoce se tak při správném skladování nekazí. Kandované ovoce obsahuje vysoký podíl přidaného cukru a je proto velmi kalorické. Během kandování také ztrácí podstatnou část nutričních složek, takže konečný výsledek už v podstatě není konzervovaným ovocem, ale spíše cukrovinkou.

Karamelová čokoláda se švestkami (100g)

Vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem a švestkami.

Karamelová čokoláda s mandlemi (100g)

Karamelová čokoláda s mandlemi - vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem. Výborná na čokoládové fondue. Při použití do čokoládové fontány přidejte kakaové máslo, které nijak neovlivní chuť a Vy si tak budete moci vychutnat jedinečnou chuť karamelové čokolády.

Klobouková krabice fialová (30cm)

Kulatá krabice od českého výrobce KAZETO je vyrobena z lepenky (z recyklovaného papíru). Povrch je upraven potištěným papírem. Čištění a údržbu provádějte pouze čistým suchým hadříkem.

Makronky (4ks)

Makrónka (pomnožné číslo makrónky se užívá častěji; francouzská výslovnost: [makaʁɔ̃]) je francouzská cukrovinka podobná pusince vyrobená z vaječného bílku, moučkového a krystalového cukru, mandlové mouky či mandlové drti a potravinářského barviva. Makrónky jsou běžně plněné ganáží, máslovým krémem, nebo džemem mezi dvěma pusinkami. Název je odvozen z italského slova macarone, maccarone nebo maccherone pro sněhovou pusinku.

Mléčná čokoláda s datlemi (100g)

Čokoláda s přídavkem kondenzovaného nebo sušeného mléka. Evropské normy specifikují minimálně 25 % kakaové sušiny. Mléčná čokoláda obohacená o datle.

Mléčná čokoláda se směsí ořechů (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád se směsí ořechů, zabalená v krásném obalu.

Mléčná čokoláda s kokosem (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s kokosem, zabalená v krásném obalu.

Mléčná čokoláda s lesní směsí (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s lesními plody, zabalená v krásném obalu.

Mléčná čokoláda s tropickou směsí (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s tropickou chutí, zabalená v krásném obalu.

Oříšky v čokoládě (100g)

Mix oříšků v hořké, mléčné a bílé čokoládě.

Perníčky v čokoládě (100g)

Perník je sladké pečivo tmavě hnědé barvy, jehož původní receptura se skládala z medu, mouky a pepře. Právě pepř dal vzniknout názvu perník, původně peprník. Postupně se recepty začaly upravovat, nyní je těsto často tvořeno směsí pšeničné a žitné mouky, mléka, vajec, karamelizovaného cukru a medu. Těsto je kořeněno skořicí a zázvorem, občas také hřebíčkem, kardamomem, muškátovým oříškem, anýzem a levandulí. Po smíchání by se těsto mělo nechat odležet, aby mohlo zfermentovat. Při průmyslové výrobě se tato doba pohybuje kolem několika týdnů, těsto na domácí vánoční perníčky by se mělo připravovat měsíc dopředu. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Směs ovoce v čokoládě (100g)

Jako ovoce se označují zpravidla sladké jedlé plody, plodenství nebo semena převážně víceletých semenných rostlin, nejčastěji dřevin. Z biologického hlediska je ovocným druhem (alespoň částečně) jedlá rostlina s plodem nad zemí. V praxi se však tento termín používá spíše k označení sladkých dužinatých plodů užitkových stromů, keřů, ale i lesního ovoce. Věda, která se zabývá posuzováním jednotlivých odrůd ovoce, se nazývá pomologie, podle starořímské bohyně ovoce či ovocnářství Pomony, jinak chápané jako personifikace ovoce. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Valentýnská karamelová čokoláda (100g)

Vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem s posypem.

Želé bonbony maliny a ostružiny (100g)

Gumové bonbóny s malinovou a ostružinovou příchutí a s posypem.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..