Vánoční dárkový koš KOUSEK ITÁLIE

Trofie těstoviny, Sugo, Ragú, Rajčata, Olivy, Farfalle barevné těstoviny, Pesto, Parmigiano, Pecorino Romano, Rizoto, Merlot, Fiano, Koření, Olivový olej s feferonkami 









3 499,-

Vánoční dárkový koš KOUSEK ITÁLIE obsahuje:

Dárkový koš velký

Koš je vyroben z lepeného proutí s pevnou konstrukcí, látkovou výplní a uzavíratelným víkem. Rozměr koše je 52 x 33 x 19 cm. Stuhu si můžete zvolit v libovolných barvách. Preferovanou barvu stuhy zadávejte do poznámky v objednávce.

Farfalle BonSapore (250g)

Farfalle ve tvaru elegantního motýla jsou na pohled krásné. Ideální pro pálivé, krémové nebo zeleninové omáčky. Farfalle jsou perfektní v kombinaci se studeným salátem. V této kombinaci je stvořen lehký pokrm efektivní i po vizuální stránce.

Detail
Fiano La Voliera (750ml)

Pokud hledáte vyvážené, především ovocné víno s ne příliš ostrou kyselinou odrůda Fiano je pro Vás tou pravou volbou.

Italské koření mix BonSapore (60g)

Italské koření s česnekem a chilli. Vhodné na dochucení těstovin, dodává výraznou chuť.

Detail
Italské rizoto BonSapore (170g)

Italské rizoto, které stačí jen povařit. Je pro 2 až 3 osoby. Rizoto je bez konzervačních látek a barviv.

Detail
Merlot La Voliera (750ml)

Výrazně ovocné, krásně pitelné červené z jižní Itálie, ve kterém převládají černé třešně, ostružiny doplněné jemnou kořenitou linkou.

Olivový olej s feferonkami BonSapore (100ml)

Extra panenský olivový olej s feferonkou a jejím aroma obsahuje sušenou, nasekanou, výběrovou feferonku z nejlepších italských oblastí.

Olivy zelené BonSapore (290g)

Oliva je plodem olivovníku evropského. Kromě zelených oliv, které se sklízejí na podzim, existují i tmavé olivy sklízené začátkem prosince. Nejde o odlišnou odrůdu. Zelené olivy jsou jen nezralou formou oliv tmavých.[1] Vyrábí se z nich velmi kvalitní olivový olej a používají se také v různých jídlech. Kvality oliv a olivového oleje využívali již staří Řekové. Olivy mají podle vědců velmi kladný vliv na lidský organismus. Díky svým detoxikačním účinkům hrají velkou roli v boji proti stárnutí, civilizačním a srdečním chorobám, olivový olej lze využít v léčbě mnohých kožních onemocnění. Zlepšují trávení a chuť k jídlu. Několik oliv před hlavním jídlem pomůže zvýšit hladinu žaludečních šťáv, a tak urychlit trávení.

Parmigiano Reggiano (250 - 400g)

Parmigiano Reggiano - u nás známý jako parmazán (i parmezán) je nejtypičtější a nejznámější italský sýr. Má výrazné aroma, pikantní chuť a drobivou konzistenci. Vyrábí se výhradně v provinciích okolo měst Parma, Reggio Emilia, Modena a v částích provincií Mantua a Bologna mezi řekami Po a Reno. V této oblasti jsou stovky farem, kde se pasou krávy produkující mléko pouze pro tento sýr. Mohou spásat pouze čerstvou trávu nebo seno, použití granulí nebo jiného krmiva je zakázáno.

Detail
Pecorino Romano (cca 200g)

Pecorino Romano je typický tvrdý italský sýr vyráběný z ovčího mléka z oblastí jižní Itálie. Chuť sýru je slaná a výrazně pikantní.

Detail
Pesto alla genovese BonSapore (180g)

Pesto lze použít jako omáčku k namáčení, nebo pro předkrmy či jako dip k tyčinkám. Má-li sloužit pesto k těstovinám, zřeďte ho s několika lžicemi vařené vody z těstovin a smíchejte ho s horkými těstovinami.

Detail
Ragu alla bolognese BonSapore (180g)

Ragú je pokrm z nakrájeného dušeného masa, vnitřností nebo výjimečně i zeleniny. Podává se s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Poprvé se zmiňuje již v roce 1642. Název pochází ze staré francouzštiny, sloveso „ragoûter“ lze přeložit jako povzbudit či nadchnout chuť

Sugo z rajčat s bazalkou BonSapore (180g)

Italové se bez rajčatového suga neobejdou. Až ho ochutnáte, pochopíte proč. Naše sugo je obohaceno o bazalku. Výborné na všechny druhy těstovin!

Detail
Sušená rajčata BonSapore (150g)

Italská sušená rajčata

Trofie barevné těstoviny BonSapore (500g)

Těstoviny Trofie jsou bezvaječné těstoviny vyrobené ze semoliny. Mají zajímavý tvar tenkých spirál. Na výrobu a barvení je použita zelenina, žádné jiné přídavné látky. Z Trofie vyrobíte skvělé saláty, pochutnáte si na nich s různými omáčkami, a hodí se i na zapékání.

Detail
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..