Vánoční dárkový koš PRO RADOST

Vánoční hrnek, Klementinkový džem, Ovocný čaj, Pečený čaj, Ovoce v čokoládě

































































899,-

Vánoční dárkový koš PRO RADOST obsahuje:

Klementinkový džem s kořením (260g)

Jednoho vánočního rána se nechte přepravit vznešenou chutí Clementine a kořením: skořicí, anýzem, kmínem, muškátovým oříškem, zázvorem. Může také doprovázet svá jídla tím, že je používáte pro své dezerty a proč ne pro váš vánoční deník! Díky vakuovému vaření při nízké teplotě najdete všechny chutě a barvy ovoce a koření.

Miska oválná velká

rozměry 25cm x 32cm x 10cm

Ovocný čaj Košíček plný radosti (50g)

Směs sušeného ovoce pro lahodnou chuť a vůni ovocného čaje v dárkovém balení od českého výrobce Antonína Škody.

Detail
Ovocný čaj - lesní směs (55m)

Prvotřídní hustá směs s lahodnou a plnou chutí lesního ovoce. Ochutnejte kombinaci červeného a černého rybízu, malin a ostružin.

Směs ovoce v čokoládě (100g)

Jako ovoce se označují zpravidla sladké jedlé plody, plodenství nebo semena převážně víceletých semenných rostlin, nejčastěji dřevin. Z biologického hlediska je ovocným druhem (alespoň částečně) jedlá rostlina s plodem nad zemí. V praxi se však tento termín používá spíše k označení sladkých dužinatých plodů užitkových stromů, keřů, ale i lesního ovoce. Věda, která se zabývá posuzováním jednotlivých odrůd ovoce, se nazývá pomologie, podle starořímské bohyně ovoce či ovocnářství Pomony, jinak chápané jako personifikace ovoce. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Vánoční hrnek (440ml)

Hrnek, hrneček či koflík je picí menší nádoba. Může sloužit pro rozlévání nápojů z větších nádob, pití nápojů nebo polévek. Oproti sklenici mívá jednu nebo dvě úchytky, nazývané „ucho” nebo ouško, které usnadňují přenášení horkých nápojů jako je čaj, káva, mléko či kakao k ústům. Menší hrnek se nazývá šálek, nebo (v odborném názvosloví) koflík. Používá se s podšálkem (miskou) k podávání malé dávky kávy, čaje nebo jiných horkých nápojů. zdobený.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..