Čokoládový koš PRO NĚJ

Osm druhů belgické čokolády, BIO kakao, Datlenky, Hořká čokoláda s jahodami, Mléčná Karamelová čokoláda, Bílá čokoláda, Perníkový závin, Sedmidenky, Čtyři druhy BIO čokolády, Černý rybíz v jogurtové čokoládě, Hořká čokoláda s fíky a pralinkami, Bonboniera 

3 399,-

Čokoládový koš PRO NĚJ obsahuje:

Belgická bílá čokoláda - s borůvkou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Borůvkami, zabalená v krásném obalu.

Belgická bílá čokoláda - s malinou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Malinami, zabalená v krásném obalu.

Belgická hořká čokoláda - chilli, sůl a pepř (100g)

Čokoláda co překvapí chutí, vzhledem a vůní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Chilli solí a pepřem.

Belgická hořká čokoláda - s jahodou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s jahodami, zabalená v krásném obalu.

Belgická mléčná čokoláda - lesní směs (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s lesními plody, zabalená v krásném obalu.

Belgická mléčná čokoláda - s kokosem (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s kokosem, zabalená v krásném obalu.

Belgická mléčná čokoláda - směs ořechů (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád se směsí ořechů, zabalená v krásném obalu.

Belgická mléčná čokoláda - tropická směs (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s tropickou chutí, zabalená v krásném obalu.

Bílá čokoláda s růžovým pepřem a jahodami (100g)

Bílá čokoláda je cukrovinka založená na kakaovém másle, mléce a cukru, obvykle s příchutí vanilky nebo s mléčnou příchutí obohacená růžovým pepřem a jahodou. Obsahuje mléčný základ, cukr, lecitin a příchutě. Kakaové máslo je ingredience používaná do jiných druhů čokolád, které jej obsahují v pevném skupenství při pokojové teplotě, přičemž v ústech se začne rychle rozpouštět. V bílé čokoládě je většinou použito 15% kakaového másla a třtinový cukr. Bílá čokoláda má stejnou konzistenci jako mléčná čokoláda s tím rozdílem, že mléčná má obvykle hnědou barvu a 35% kakaového másla

BIO Fair trade Kakao (180g)

BIO FAIR TRADE 100% kakao z ostrova Santo Domingo. Bez cukru, bez sójového lecitínu.

BIO Hořká čokoláda s chilli z Espelette Bovetti (100g)

Čokoláda hořká s Chilli Bovetti  je BIO pálivá čokoláda vyrobená z poctivého kakaa. Lahodná kombinace hořké čokolády z ostrova Santo Domingo se štiplavým chilli z Espelette osvěží všední den. Kakaová sušina minimálně 73%.

BIO mléčná čokoláda se sušeným ovocem a ořechy Bovetti (100g)

Kvalitní mléčná čokoláda v BIO kvalitě Fairtrade, zdobená sušeným ovocem (meruňky, brusinky, rozinky) a oříšky (lískové, mandle, pistácie) vyrobená ve Francii

BIO Mléčná čokoláda s mandlemi BIO Bovetti (100g)

Kvalitní mléčná čokoláda v BIO kvalitě Fairtrade, zdobená klasickými celými mandlemi vyrobená ve Francii

Bonboniéra pralinky a lanýžky z Belgické čokolády (60g)

Belgické pralinky mají pověst po celém světě. Jsou to malé čokoládové skvosty, které přitahují nejenom svojí výjimečnou chutí, ale i krásným dekorativním vzhledem.

Černý rybíz liofilizovaný v bílé čokoládě (100g)

Černý rybíz liofilizovaný v bílé čokoládě s jogurtovou příchutí

Datlenky veganské (90g)

Datlenky jsou české ručně vyráběné pralinky z datlí, kokosu a hořké čokolády. Mezi dalšími surovinami, které datlenky obsahují dle zvolené příchutě, naleznete pravou vanilku, fairtrade kávu, sušenou mochyni nebo jahodu. Je to jednoduše zdravá dobrota, kterou si zamilujete na první sousto.

Hořká čokoláda s fíky, citrónem a pralinkami Monbana (80g)

Ochutnejte vynikající a kvalitní tmavou čokoládu, která je plná fíků, kousky citrónů a pralinek. Vychutnejte si jemně tmavou čokoládu s 65% kakaa.

Hořká čokoláda s jahodami a levandulí (100g)

Hořká čokoláda je plná látek, které kladně působí na lidské zdraví. Vyrábí se z kakaových bobů, které patří mezi nejvýznamnější zdroj antioxidantů na světě. Navíc i klinické studie potvrzují, že hořká čokoláda může mít velmi dobré účinky na zdraví lidí a například snížit riziko vzniku onemocnění srdce. Hořká čokoláda obohacená o jahody a levanduli.

Karamelová čokoláda s mandlemi (100g)

Karamelová čokoláda s mandlemi - vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem. Výborná na čokoládové fondue. Při použití do čokoládové fontány přidejte kakaové máslo, které nijak neovlivní chuť a Vy si tak budete moci vychutnat jedinečnou chuť karamelové čokolády.

Klobouková krabice šedá (34cm)

Kulatá krabice od českého výrobce KAZETO je vyrobena z lepenky (z recyklovaného papíru). Povrch je upraven potištěným papírem. Čištění a údržbu provádějte pouze čistým suchým hadříkem. Velmi působivá klobouková krabice o průměru 34 cm.

Perníčky v čokoládě (100g)

Perník je sladké pečivo tmavě hnědé barvy, jehož původní receptura se skládala z medu, mouky a pepře. Právě pepř dal vzniknout názvu perník, původně peprník. Postupně se recepty začaly upravovat, nyní je těsto často tvořeno směsí pšeničné a žitné mouky, mléka, vajec, karamelizovaného cukru a medu. Těsto je kořeněno skořicí a zázvorem, občas také hřebíčkem, kardamomem, muškátovým oříškem, anýzem a levandulí. Po smíchání by se těsto mělo nechat odležet, aby mohlo zfermentovat. Při průmyslové výrobě se tato doba pohybuje kolem několika týdnů, těsto na domácí vánoční perníčky by se mělo připravovat měsíc dopředu. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Sedmidenky - mléčná čokoláda s lesním ovocem (70g)

Čokoláda s přídavkem kondenzovaného nebo sušeného mléka. Evropské normy specifikují minimálně 25 % kakaové sušiny. Čokoláda s lesním ovocem.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..