Čokoládový koš PRO NI

Osm druhů belgické čokolády, Makronky, Levandulové sušenky, Bílá čokoláda, Karamelová čokoláda, Mléčná, Pralinky, Bonbóny, Sedmidenky, Hořká čokoláda s makronkami, Čtyři druhy BIO čokolády

3 399,-

Čokoládový koš PRO NI obsahuje:

Belgická bílá čokoláda - s borůvkou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Borůvkami, zabalená v krásném obalu.

Belgická bílá čokoláda - s malinou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Malinami, zabalená v krásném obalu.

Belgická hořká čokoláda - chilli, sůl a pepř (100g)

Čokoláda co překvapí chutí, vzhledem a vůní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Chilli solí a pepřem.

Belgická hořká čokoláda - s jahodou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s jahodami, zabalená v krásném obalu.

Belgická mléčná čokoláda - lesní směs (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s lesními plody, zabalená v krásném obalu.

Belgická mléčná čokoláda - s kokosem (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s kokosem, zabalená v krásném obalu.

Belgická mléčná čokoláda - směs ořechů (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád se směsí ořechů, zabalená v krásném obalu.

Belgická mléčná čokoláda - tropická směs (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s tropickou chutí, zabalená v krásném obalu.

Bílá čokoláda s fialkou (100g)

Bílá čokoláda je cukrovinka založená na kakaovém másle, mléce a cukru, obvykle s příchutí vanilky nebo s mléčnou příchutí. Čokoláda je obohacena o fialku Obsahuje mléčný základ, cukr, lecitin a příchuť. Kakaové máslo je ingredience používaná do jiných druhů čokolád, které jej obsahují v pevném skupenství při pokojové teplotě, přičemž v ústech se začne rychle rozpouštět. V bílé čokoládě je většinou použito 15% kakaového másla a třtinový cukr. Bílá čokoláda má stejnou konzistenci jako mléčná čokoláda s tím rozdílem, že mléčná má obvykle hnědou barvu a 35% kakaového másla.

BIO Bílá čokoláda s kokosem Bovetti (100g)

Čokoláda bílá s kokosem s vysokým obsahem kakaového másla. Milovníci bílé čokolády si okamžitě zamilují její plnou chuť mléka a jemně strouhaného kokosu

BIO Fair trade Kakao (180g)

BIO FAIR TRADE 100% kakao z ostrova Santo Domingo. Bez cukru, bez sójového lecitínu.

BIO Mléčná čokoláda s jahodami Bovetti (100g)

Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda s přídavkem kondenzovaného nebo sušeného mléka. Evropské normy specifikují minimálně 25 % kakaové sušiny. Obohacená jahodami.

BIO mléčná čokoláda s lískovými oříšky Bovetti (100g)

Kvalitní mléčná čokoláda v BIO kvalitě Fairtrade, zdobená drcenými lískovými oříšky vyrobená ve Francii

Bonboniéra pralinky a lanýžky z Belgické čokolády(100g)

Belgické pralinky mají pověst po celém světě. Jsou to malé čokoládové skvosty, které přitahují nejenom svojí výjimečnou chutí, ale i krásným dekorativním vzhledem.

Hořká čokoláda s makronkami Monbana (80g)

Ochutnejte vynikající a kvalitní tmavou čokoládu, která je plná macaroons. Vychutnejte si jemně tmavou čokoládu s 65% kakaa.

Karamelová čokoláda se švestkami (100g)

Vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem a švestkami.

Klobouková krabice vínová (34cm)

Kulatá krabice od českého výrobce KAZETO je vyrobena z lepenky (z recyklovaného papíru). Povrch je upraven potištěným papírem. Čištění a údržbu provádějte pouze čistým suchým hadříkem.

Makronky (4ks)

Makrónka (pomnožné číslo makrónky se užívá častěji; francouzská výslovnost: [makaʁɔ̃]) je francouzská cukrovinka podobná pusince vyrobená z vaječného bílku, moučkového a krystalového cukru, mandlové mouky či mandlové drti a potravinářského barviva. Makrónky jsou běžně plněné ganáží, máslovým krémem, nebo džemem mezi dvěma pusinkami. Název je odvozen z italského slova macarone, maccarone nebo maccherone pro sněhovou pusinku.

Mandle v cukru se skořicí (100g)

Pražené mandle v cukru se skořicí jsou taková typicky vánoční záležitost a nejspíš jste na ně narazili na adventních trzích. Jen je to trochu horší na zuby. Ale zase stačí nechat chvíli v puse a cukr se rozpustí sám. Možná tyto pražené mandle už dávno znáte, ale pro mě je to moc příjemný objev. Možná objev roku.

Mléčná čokoláda s datlemi (100g)

Čokoláda s přídavkem kondenzovaného nebo sušeného mléka. Evropské normy specifikují minimálně 25 % kakaové sušiny. Mléčná čokoláda obohacená o datle.

Mrs. Bridges Borůvka s malinou bonbóny (200g)

Bonbony anglické značky Mrs. Bridges jsou baleny v originálně tvarovaných skleněných dózách s tradičním staromódním krytem. Neobsahují žádná barviva ani konzervační látky. Díky své chuti a vzhledu jsou krásným dárkem s nádechem nostalgie pro potěšení i pro mlsání.

Detail
Sedmidenky - bílá čokoláda s lesním ovocem (70g)

Bílá čokoláda je cukrovinka založená na kakaovém másle, mléce a cukru, obvykle s příchutí vanilky nebo s mléčnou příchutí. Čokoláda s lesním ovocem. Obsahuje mléčný základ, cukr, lecitin a příchutě. Kakaové máslo je ingredience používaná do jiných druhů čokolád, které jej obsahují v pevném skupenství při pokojové teplotě, přičemž v ústech se začne rychle rozpouštět. V bílé čokoládě je většinou použito 15% kakaového másla a třtinový cukr. Bílá čokoláda má stejnou konzistenci jako mléčná čokoláda s tím rozdílem, že mléčná má obvykle hnědou barvu a 35% kakaového másla

Směs ovoce v čokoládě (100g)

Jako ovoce se označují zpravidla sladké jedlé plody, plodenství nebo semena převážně víceletých semenných rostlin, nejčastěji dřevin. Z biologického hlediska je ovocným druhem (alespoň částečně) jedlá rostlina s plodem nad zemí. V praxi se však tento termín používá spíše k označení sladkých dužinatých plodů užitkových stromů, keřů, ale i lesního ovoce. Věda, která se zabývá posuzováním jednotlivých odrůd ovoce, se nazývá pomologie, podle starořímské bohyně ovoce či ovocnářství Pomony, jinak chápané jako personifikace ovoce. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..