Produkt Čokoládový koš EXCLUSIVE byl úspěšně přidán do košíku. Přejít do košíku

Čokoládový koš EXCLUSIVE

Osm druhů belgické čokolády, Ovoce v čokoládě, Datlenky, Pralinky, Bílá čokoláda, Mléčná čokoláda, Karamelová čokoláda, Makronky,  Tři druhy BIO čokolády

2 799,-

Čokoládový koš EXCLUSIVE obsahuje:

Belgická bílá čokoláda - s borůvkou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Borůvkami, zabalená v krásném obalu.

Belgická bílá čokoláda - s malinou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Malinami, zabalená v krásném obalu.

Belgická hořká čokoláda - chilli, sůl a pepř (100g)

Čokoláda co překvapí chutí, vzhledem a vůní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s Chilli solí a pepřem.

Belgická hořká čokoláda - s jahodou (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní. Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s jahodami, zabalená v krásném obalu.

Belgická mléčná čokoláda - lesní směs (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s lesními plody, zabalená v krásném obalu.

Belgická mléčná čokoláda - s kokosem (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s kokosem, zabalená v krásném obalu.

Belgická mléčná čokoláda - směs ořechů (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád se směsí ořechů, zabalená v krásném obalu.

Belgická mléčná čokoláda - tropická směs (100g)

Čokoláda co chutná, pěkně vypadá a voní.Nejkvalitnější druhy Belgických čokolád s tropickou chutí, zabalená v krásném obalu.

Bílá čokoláda s růžovým pepřem a jahodami (100g)

Bílá čokoláda je cukrovinka založená na kakaovém másle, mléce a cukru, obvykle s příchutí vanilky nebo s mléčnou příchutí obohacená růžovým pepřem a jahodou. Obsahuje mléčný základ, cukr, lecitin a příchutě. Kakaové máslo je ingredience používaná do jiných druhů čokolád, které jej obsahují v pevném skupenství při pokojové teplotě, přičemž v ústech se začne rychle rozpouštět. V bílé čokoládě je většinou použito 15% kakaového másla a třtinový cukr. Bílá čokoláda má stejnou konzistenci jako mléčná čokoláda s tím rozdílem, že mléčná má obvykle hnědou barvu a 35% kakaového másla

BIO Hořká čokoláda s chilli z Espelette Bovetti (100g)

Čokoláda hořká s Chilli Bovetti  je BIO pálivá čokoláda vyrobená z poctivého kakaa. Lahodná kombinace hořké čokolády z ostrova Santo Domingo se štiplavým chilli z Espelette osvěží všední den. Kakaová sušina minimálně 73%.

BIO mléčná čokoláda se sušeným ovocem a ořechy Bovetti (100g)

Kvalitní mléčná čokoláda v BIO kvalitě Fairtrade, zdobená sušeným ovocem (meruňky, brusinky, rozinky) a oříšky (lískové, mandle, pistácie) vyrobená ve Francii

BIO Mléčná čokoláda s mandlemi BIO Bovetti (100g)

Kvalitní mléčná čokoláda v BIO kvalitě Fairtrade, zdobená klasickými celými mandlemi vyrobená ve Francii

Bonboniéra pralinky a lanýžky z Belgické čokolády (60g)

Belgické pralinky mají pověst po celém světě. Jsou to malé čokoládové skvosty, které přitahují nejenom svojí výjimečnou chutí, ale i krásným dekorativním vzhledem.

Datlenky veganské (90g)

Datlenky jsou české ručně vyráběné pralinky z datlí, kokosu a hořké čokolády. Mezi dalšími surovinami, které datlenky obsahují dle zvolené příchutě, naleznete pravou vanilku, fairtrade kávu, sušenou mochyni nebo jahodu. Je to jednoduše zdravá dobrota, kterou si zamilujete na první sousto.

Karamelová čokoláda s mandlemi (100g)

Karamelová čokoláda s mandlemi - vynikající mléčná čokoláda ochucená karamelem. Výborná na čokoládové fondue. Při použití do čokoládové fontány přidejte kakaové máslo, které nijak neovlivní chuť a Vy si tak budete moci vychutnat jedinečnou chuť karamelové čokolády.

Klobouková krabice fialová (30cm)

Kulatá krabice od českého výrobce KAZETO je vyrobena z lepenky (z recyklovaného papíru). Povrch je upraven potištěným papírem. Čištění a údržbu provádějte pouze čistým suchým hadříkem.

Makronky (4ks)

Makrónka (pomnožné číslo makrónky se užívá častěji; francouzská výslovnost: [makaʁɔ̃]) je francouzská cukrovinka podobná pusince vyrobená z vaječného bílku, moučkového a krystalového cukru, mandlové mouky či mandlové drti a potravinářského barviva. Makrónky jsou běžně plněné ganáží, máslovým krémem, nebo džemem mezi dvěma pusinkami. Název je odvozen z italského slova macarone, maccarone nebo maccherone pro sněhovou pusinku.

Mléčná čokoláda s datlemi (100g)

Čokoláda s přídavkem kondenzovaného nebo sušeného mléka. Evropské normy specifikují minimálně 25 % kakaové sušiny. Mléčná čokoláda obohacená o datle.

Směs ovoce v čokoládě (100g)

Jako ovoce se označují zpravidla sladké jedlé plody, plodenství nebo semena převážně víceletých semenných rostlin, nejčastěji dřevin. Z biologického hlediska je ovocným druhem (alespoň částečně) jedlá rostlina s plodem nad zemí. V praxi se však tento termín používá spíše k označení sladkých dužinatých plodů užitkových stromů, keřů, ale i lesního ovoce. Věda, která se zabývá posuzováním jednotlivých odrůd ovoce, se nazývá pomologie, podle starořímské bohyně ovoce či ovocnářství Pomony, jinak chápané jako personifikace ovoce. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..