Produkt Český dárkový koš EXCLUSIVE bez alkoholu byl úspěšně přidán do košíku. Přejít do košíku

Český dárkový koš EXCLUSIVE bez alkoholu

Jitrocelový sirup, Goji v medu, Perníkový závin, Škvarková pomezávka, Kuřecí paštika, Paštika masová, Farmářská klobása, Okurky, Křen, Chutney červená cibule, Hořčice, Lovecký salám 

2 099,-

Český dárkový koš EXCLUSIVE bez alkoholu obsahuje:

Chutney z červené cibule (220g)

Chutney z červené cibule je výborné jako doplněk studených nářezů a sýrů. Dá se použít jako základ do vývaru.

Detail
Dárkový koš střední

Koš je vyroben z lepeného proutí s pevnou konstrukcí, látkovou výplní a uzavíratelným víkem. Rozměr koše je 48 x 30 x 17 cm. Stuhu si můžete zvolit v libovolných barvách. Preferovanou barvu stuhy zadávejte do poznámky v objednávce.

Farmářská klobása tenká (430g)

Farmářská klobása je připravena z více než 85 % vepřového masa a z přírodního koření. Je vhodná jako delikatesa na studenou mísu, na ohřátí, ale také na gril. Je tenká, což umožňuje vychutnat si její křehkost a jemnost.

Detail
Hořčice Kremžská (200g)

Krems an der Donau je páté největší město v Dolních Rakousích a česky se jmenuje Kremže. Nabízí se, že kremžská hořčice se svou typicky pikantní chutí opravdu poprvé spatřila světlo světa v Kremži. A opravdu! Dnes už se v Kremži kremžská hořčice (Kremser Senf) nevyrábí a výroba přešla do jiných měst, například do Vídně. Na rozdíl od české kremžské není zjemňována octem, ale vínem

Jemná kuřecí paštika (160g)

Ta nejjemnější paštika z celého portfolia Čongrády produktů v sobě spojuje chuť farmářských kuřecích jater z Farmy Štěpánovsko, smetanového másla, kachního sádla, tymiánu a bylinkového destilátu. Tak jednoduchá a přitom tak chutná paštika.

Jitrocelový sirup (400ml)

Jitrocelový sirup můžete použít všude tam kde se používá cukr. Je nejen zdravý, ale i chutný.

Detail
Křen pálivý (210g)

Křen pálivý labužníci doporučují k tvrdým sýrům, rybám a dalším kulinářským pokrmům.

Detail
Lovecký salám originál (350g - 500g)

Tvarem salámu, který je naplněn v silném hovězím střevě a je sploštěn, se vracíme k tradici řemeslné výroby našich předků, kteří nevyráběli salámy v plastových střevech a náhražkách či imitacích. Toto platí i pro složení masa a koření. Mírně nasládlou chuť vytváří tak trochu vánoční koření - hřebíček. Jeden můj kamarád, když ochutnal tento salám, řekl :" Vyjevilo se mi dětství".

Detail
Medová chuťovka Goji v medu (230g)

Kustovnice patří do čeledi lilkovitých, stejně jako lilek nebo tabák. Jde o nenáročnou rostlinu, běžně rostoucí v severní a západní Číně. Zralé plody jsou velmi choulostivé, proto se sklízejí střásáním do plachet a ihned suší. Med je hustá sladká a lepkavá kapalina, vytvářená včelami (případně i jiným hmyzem) sběrem a zahušťováním sladkých šťáv – především nektaru z květů (med květový) a medovice (med medovicový), kterou vylučují například mšice. Sběrem a přetvořením medovice vzniká medovicový med.[2] Tmavost medovicového medu je způsobena barvivy obsaženými v míze lesních dřevin. Pro jejich léčivé účinky je Číňané a Tibeťané jedí již více než 2000 let. Každodenní konzumace plodů, ať čerstvých či sušených, údajně zachovává mládí a prodlužuje život. Plody goji obsahují flavonoidy přispívající ke správné funkci imunitního systému a očistě jater.

Okurky sterilované (420g)

Paštika masová (170g)

Jedná se o tepelně zpracovaný uzenářský výrobek, zhotovený z jemně kutrované vepřové směsi, do které mohou být přimíchány hrubší kousky (například hrubší jádra masa nebo špeku)

Perníčky v čokoládě (100g)

Perník je sladké pečivo tmavě hnědé barvy, jehož původní receptura se skládala z medu, mouky a pepře. Právě pepř dal vzniknout názvu perník, původně peprník. Postupně se recepty začaly upravovat, nyní je těsto často tvořeno směsí pšeničné a žitné mouky, mléka, vajec, karamelizovaného cukru a medu. Těsto je kořeněno skořicí a zázvorem, občas také hřebíčkem, kardamomem, muškátovým oříškem, anýzem a levandulí. Po smíchání by se těsto mělo nechat odležet, aby mohlo zfermentovat. Při průmyslové výrobě se tato doba pohybuje kolem několika týdnů, těsto na domácí vánoční perníčky by se mělo připravovat měsíc dopředu. Čokoláda je obvyklá součást nejrůznějších druhů sladkostí a patří bezesporu k nejpopulárnějším na světě. Slovo čokoláda má původ v aztéckém výrazu xocolātl (čteno [šokolatl]), jenž má význam hořké pití. Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek – bobů. Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících). Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda). Existují tři typy kakaových zrn užívaných v čokoládách. Nejvíce ceněná, vzácná a drahá jsou zrna Criollo z mayské oblasti (Mexiko a Střední Amerika)

Škvarková pomazánka (180g)

Není škvarková jako škvarková. Někdo má oblíbenu přírodní verzi – jen mleté škvarky se sádlem, česnekem a solí, druhý si dopřeje i něco navíc. Právě druhé skupině určitě přijde vhod naše škvarková pomazánka, chuťově výraznější. Přesně taková, jak ji vyrábí děda Štefan Čongrády - hořčice, cibule, česnek a kapie. Užijte si tuto kombinaci v naší škvarkové pomazánce.

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie..